Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináltak volna a rendőrök...

Mit csináltak volna a rendőrök, ha kihívtákvolna rám míg ott vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap Debrecenben elmentem egy sportklubhoz, ahol ökölvívás van. Akarok ugyanis sportolni, mozogni. Bementem az ajtón és kijött a folyosóra az edző, egyből észrevett. Egy ilyen öregebb fazon. Köszöntem és kérdeztem, hogy a hobbista kezdő csapatba, ami este 20 órától 21.30 ig van lehet e jönni. Azt mondta az edző, hogy magának nem és menjek el, mert mégegyszer ott meglát, a rendőrséget hívja. Szólt a boxolóknak, hogy "állj, szünet". Elkezdett nekem állni, hogy régen történtek ott furcsaságok és akkor is érdeklődtem, hogy lehet menni, még először mondta is, hogy lehet. de aztán sose mentem és mindig történt olyan, hogy bosszúságot okoztam ott ennek-annak és a rendőrök is tudják, hogy én voltam és menjek el, mert ha legközelebb meglát ott, a villogó autó fog elvinni a sittre egyenesen. Ekkor azt mondta, hogy várjak, mert a fia mindjárt jön és készít rólam egy fotót, és lehet felrakják ide, oda... Hívta a fiát és lefotózott. Én meg mondtam is, hogy fotózzon nyugodtan, nem érdekel, semmit nem csináltam, tiszta vagyok. Aztán utána mondta az edző, hogy húzás van. Még utánam szólt, hogy ha mégegyszermeglát ott, akkor kihívja a fiúkat és agyba-főbe vernek, de az első pofont tőle kapom. Aztán bement és hallottam, hogy szólt a sportolóknak, hogy jólvan, folytathatjuk.

Elmentem és leültem a közeli játszótérre, mert egy a város külsején van a Széna térnélés vártam a buszom, hogy jöjjön. Még soká jött Ahogy vártam, egy 20 perc eltelhetett és azt láttam, hogy a boxterem környékén 2x körbemegy egy rendőrautó, majd megy el. Lehet kihívták és a TIK és a szolgálatirányító tiszt szólt a járőröknek, hogy nézzenek már a boxterem körül szét és ha látnak, nézzék át ruhám, taskám. Biztos engem kerestek, azért mentek ott. Nem láttak mert vagy 100 méterrel arébb vtam a megállónál már , sötét is volt.

Ha kihívták volna a rendőröket míg ott vagyok, mit csináltak volna, mikor semmit nem csináltam? Elvittek volna? Esetleg valótlan bejelentés miatt meghúzgálhatták volna az edzőt?

2023. márc. 30. 20:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%

Gyula, már azt hittem őrizetbe, vagy legalább letartóztatásba kerültél, úgy eltűntek pár hétre a kérdéseid.

Házhoz mész a pofonért? Tényleg egyszerű kis figura vagy.

Mit csinált volna a rendőr? Kipakoltat a nyílt utcán, ott ahol vagy. Lecsekkolja van-e nálad olyan, ami nem a tiéd.

2023. márc. 30. 20:50
 2/31 A kérdező kommentje:

De jól tudod a nevem.

Valóban Gyula vagyok.

Balogh Gyula

De a itt felhasználónevem N.levike

2023. márc. 30. 21:57
 3/31 anonim ***** válasza:
62%
Már mindent tudunk rólad :)
2023. márc. 30. 22:00
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Levike, az a baj, hogy bárhová mész be, ott valami eltűnik.
2023. márc. 30. 22:05
 5/31 A kérdező kommentje:
Hülyék ezek. Még úgy boxoltak, hogy ilyen piros bőrsapka volt a fejükön egy-némelyiknek, csak az arca látszott ki, meg vmi vámpírfog. Jobb is, ha ilyen betegek közzé nem megyek. Még kiabaltak mikor ütötték a boxzsákor, hogy "hejhahejhaooo" XD
2023. márc. 30. 22:44
 6/31 anonim ***** válasza:
Nem is kötelező oda jarnod.
2023. márc. 30. 23:06
 7/31 anonim ***** válasza:
Inkább téged ütnének. Nem akarsz boxzsáknak jelentkezni? Hejehuja!
2023. márc. 30. 23:19
 8/31 anonim ***** válasza:
59%

Gyula én még a lakcimed is tudom, születési dátumoddal egyutt. Egész szarul festesz a rabosítási fotóidon.

Nem akarunk mi plusz munkát magunknak, csak felénk ne gyere, maradj ott debrecenben.

2023. márc. 30. 23:55
 9/31 anonim ***** válasza:
Ez a "kérdés" minek kellett? Tátott szájjal a ...? Már mindenki ismer, hiszen minden adatodat megosztottad korábban itt a gyakorin, még a lakcímedet is.
2023. márc. 31. 01:11
 10/31 anonim ***** válasza:
Valaki el tudná nekem küldeni a Gyuluskáról a képeket? Kíváncsi vagyok, hogy néz ki a mi kis bűnözőnk.
2023. márc. 31. 01:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!