Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináltak volna a rendőrök...

Mit csináltak volna a rendőrök, ha kihívtákvolna rám míg ott vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap Debrecenben elmentem egy sportklubhoz, ahol ökölvívás van. Akarok ugyanis sportolni, mozogni. Bementem az ajtón és kijött a folyosóra az edző, egyből észrevett. Egy ilyen öregebb fazon. Köszöntem és kérdeztem, hogy a hobbista kezdő csapatba, ami este 20 órától 21.30 ig van lehet e jönni. Azt mondta az edző, hogy magának nem és menjek el, mert mégegyszer ott meglát, a rendőrséget hívja. Szólt a boxolóknak, hogy "állj, szünet". Elkezdett nekem állni, hogy régen történtek ott furcsaságok és akkor is érdeklődtem, hogy lehet menni, még először mondta is, hogy lehet. de aztán sose mentem és mindig történt olyan, hogy bosszúságot okoztam ott ennek-annak és a rendőrök is tudják, hogy én voltam és menjek el, mert ha legközelebb meglát ott, a villogó autó fog elvinni a sittre egyenesen. Ekkor azt mondta, hogy várjak, mert a fia mindjárt jön és készít rólam egy fotót, és lehet felrakják ide, oda... Hívta a fiát és lefotózott. Én meg mondtam is, hogy fotózzon nyugodtan, nem érdekel, semmit nem csináltam, tiszta vagyok. Aztán utána mondta az edző, hogy húzás van. Még utánam szólt, hogy ha mégegyszermeglát ott, akkor kihívja a fiúkat és agyba-főbe vernek, de az első pofont tőle kapom. Aztán bement és hallottam, hogy szólt a sportolóknak, hogy jólvan, folytathatjuk.

Elmentem és leültem a közeli játszótérre, mert egy a város külsején van a Széna térnélés vártam a buszom, hogy jöjjön. Még soká jött Ahogy vártam, egy 20 perc eltelhetett és azt láttam, hogy a boxterem környékén 2x körbemegy egy rendőrautó, majd megy el. Lehet kihívták és a TIK és a szolgálatirányító tiszt szólt a járőröknek, hogy nézzenek már a boxterem körül szét és ha látnak, nézzék át ruhám, taskám. Biztos engem kerestek, azért mentek ott. Nem láttak mert vagy 100 méterrel arébb vtam a megállónál már , sötét is volt.

Ha kihívták volna a rendőröket míg ott vagyok, mit csináltak volna, mikor semmit nem csináltam? Elvittek volna? Esetleg valótlan bejelentés miatt meghúzgálhatták volna az edzőt?

2023. márc. 30. 20:47
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Széna tér, nagyon a külváros, ott nem járőrözik rendőr csak ha kihívják őket A rendőrök azért mentek ott el 2x mert mikor eljöttem, betelefonált az edző, hogy volt itt egy ilyen kinézetű gyerek. Azt nem láttam, hogy a rendőrök meg is keresték a boxedzőt, csak azt hogy elmegy 2x körbemegy és megy el. Ilyen idiótát, hogy akkor szól a rendőrnek, mikor már eljöttem. Nem úgy lenne logikus, hogy megfognak, visszatartanak, nem engednek el úgyis harcművészek és kihívják a rendőrt. Ha lopott előállítják, ha nem nincs nála semmi, viszontlátásra elengedik. Értitek??? Eljöttem és úgy szóltak utána a rendőrnek, azok meg nem láttak, mert messzebb voltam a szénatér másikoldalon játszótér és a fasorban a padon ültem, arra nem jöttek. Csuda, hogy nem mondják a rendőrök a boxedzőnek, hogy mindjárt magát visszük el edzőúr valótlan bejelentés szabálysértésért és ülhet 72 órát szabálysértési őrízetbe, mert itt a világon nincs senki és lopás sem történt. Amúgy tudják a rendőrök, hogy tuti én érdeklődtem és gondolhatták volna, hogy ha a kőrnyéken nem láttak lenéznek éjjel hozzám mikor otthon vagyok már, de nem jöttek. Egyszerű, azért mert nem történt bűncselelmény ott. Bementem egyből meglátott az edző és elzavart.
2023. márc. 31. 02:04
 12/31 anonim ***** válasza:

Egyszer emberedre találsz. Nyilván nem poénból csinálod, amit (ha igaz, és nem csak beképzeled).

Mindenki tudja, hogy csak a megfelelő pillanatot várod, de egyre nehezebb lesz, mert ismerik a rusnya búrád.

2023. márc. 31. 02:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Menjél csak vissza, hátha jól kiverik a hülye fejedből hogy állandóan lopáson járjon az eszed!
2023. márc. 31. 05:51
 14/31 A kérdező kommentje:

#10 Kéred a többi felhasználót, hogy küldjön rólam neked képet xd.

Küldökén neked cikket, amiben van videó rólam, ahogy kísérnek a rendőrök 2021. április 30-án éjjel, amikor elfogtak, mert a mecsetből loptam nagyobb összegű pénzt. Igaz csak hátulról látszok.

Itt a cikk, és videó is van.

[link]

Na erre varjál gombot!!!

2023. márc. 31. 18:18
 15/31 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy nézel ki, hogy eldugjam a pénztárcám, ha közelben vagy. Az arcodra vagyk kíváncsi.
2023. márc. 31. 20:21
 16/31 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Maga Gyula mondta el egy korábbi kérdésében, hol található meg a kép. Innentől kezdve bárki azt kezd vele amit akarsz, hiszen nyilvános.

2023. márc. 31. 20:39
 17/31 A kérdező kommentje:
Utolsó. Így van. Mivelez nyilvános, így ezt felteheted ide. A Karcagi vagyok csoportban feltettek, mert bementem egy magánterületre és onnan azonosítottak a rendőrök. Olvassátok csak el a kommenteket a kép alatt.
2023. márc. 31. 21:05
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem csodálom hogy menekítő zárkába tettek :D
2023. márc. 31. 21:10
 19/31 A kérdező kommentje:
Sehova nem tettek. Másnap a kijújszállási rendőrörsre előállítottak kihallgattak, rabosítottak és viszlát. Szabadláb. Kis értékű lopás vétseg miatt nem is vettek őrízetbe.
2023. márc. 31. 21:56
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
És a bűnismétlés lehetősége miatt miért nem tartóztattak le? Ennyire nem néztek utána a korábbi dolgaidnak Kisújszálláson?
2023. márc. 31. 22:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!