Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a holnapi gyermektartási...

Ha a holnapi gyermektartási perre nem megyek mint felperes mert kórházban vagyok a kisfiammal akkor mi történik? Rám terhelik a költséget?

Figyelt kérdés
Ma hívtam őket hogy nem tudok megjelenni. Egy 5 hónapos kisfiúval vagyok kórházba.
tegnapelőtt 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal nem, de a kórházból kérj igazolást, amit be tudsz mutatni ha kérik, hogy tényleg ott voltál.
tegnapelőtt 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnapelőtt 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Felperes vagy, tehát feltételezik, hogy nem azért nem mész mert el akarod húzni a pert. Igazoltan leszel távol, majd mást tárgyalnak. Vagy ha van ügyvéded aki ott lesz akkor megy az ügy nélküled.
tegnapelőtt 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Feltételezhetően átrakják márciusi hónapra majd? Nem akarom hogy elhúzodjon, ügyvédem nincs.
tegnapelőtt 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ez attól függ mennyi ügy van már betervezve. Csak ők tudják megmondani.
tegnapelőtt 13:56
 6/8 Fsms ***** válasza:
75%
hú, azért ilyen gyorsan nem őrölnek isten malmai.
tegnapelőtt 14:25
 7/8 Justinianus ***** válasza:
Azért sokat nem fognak várni, mikor hónapokra, évekre be vannak táblázva a bíróságok. A törvény úgy szól: ha a felperes a tárgyaláson nem jelenik meg, akkor az alperes ellenkező kérelme hiányában a bíróság megszünteti a pert.
tegnapelőtt 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 De csak akkor ha a felperes nem jelezte előre és nem azért nincs ott mert nem akart elmenni, hanem mert nem tudott elmenni.
tegnapelőtt 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!