Ha a jófogáson vagy a vaterán átverek egy embert vagy embereket akkor számíthatok büntetésre?
Engem eddig kétszer vertek át nem túl nagy összegel. Egyszer a vaterán és egyszer a jófogáson. Mindkét esetben a rendőrség kb két három hónap elteltével lezárta a nyomozást azzal az indokkal hogy az alperessel nem tudják felvenni a kapcsolatot mert külföldön tartózkodik.
Már én is külföldön tartózkodom, akkor ezekszerint minden következmény nélkül átverhetem, megkárosíthatom honfitársaimat ha nekem úgy tetszik?
Itthonról is bátran lehet csinálni az átveréseket, a rendőrségnek úgysincs kapacitása ilyen pitiáner ügyekben nyomozni.
Csak azért mondják hogy már külföldön van, hogy tovább ne hőbörögjön a károsult.
Alperes:))))
Szabálysértési\büntetőeljárásban inkább elkövető vagy terhelt, nem?
5# Igen, ez általában így szokott lenni. A külföldi rendőrségek listája magyar piti csalókkal van tele és még ott helyben is keresik, kutatják őket nagy erőkkel és sokszor még a reptérig sem jutnak el🤣🤣🤣
4# Ha akarnának le tudnának nyomozni, de gondolom a külföldi rendőrség együttműködése és az elővezettetés már probléma .
Egyébként van már bőven spórolt pénzem, ezért nem szorulok rá pár ezer Ft-ra. Itt csak az volt a lényeg ha akarnám akkor sajnos megtehetném minden következmény nélkül.
Kérdező!
Akkor mesélek Neked egy történetet, egy hozzád hasonló pitiáner kis csalóról...
Szegeden lakott, sok-sok embert zaklatott. Mindig újabbnál újabb Facebook profilokat hozott létre, volt Ő Adolf Hitlertől kezdve Vlagyimir Putinig mindenki. Életveszélyesen megfenyegette a szegedi lakosokat és azt gondolta magáról, hogy Őt nem tudják elkapni míg végül egy szép napon össze fogott Csongrád megye pár rendőrkapitánysága és házkutatást tartottak nála, megtalálták a merevlemezeket meg mobilokat amikről a Facebook profilokat csinálta és most előzetesben van. Egy-két rablási meg egyéb ügyet is ráhúztunk, hogy biztosan kivonhassuk évekre a forgalomból. ;)
Úgy vagy te ügyész, ahogy én hóember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!