Mit csináltak volna a rendőrök, ha kihívtákvolna rám míg ott vagyok?
Tegnap Debrecenben elmentem egy sportklubhoz, ahol ökölvívás van. Akarok ugyanis sportolni, mozogni. Bementem az ajtón és kijött a folyosóra az edző, egyből észrevett. Egy ilyen öregebb fazon. Köszöntem és kérdeztem, hogy a hobbista kezdő csapatba, ami este 20 órától 21.30 ig van lehet e jönni. Azt mondta az edző, hogy magának nem és menjek el, mert mégegyszer ott meglát, a rendőrséget hívja. Szólt a boxolóknak, hogy "állj, szünet". Elkezdett nekem állni, hogy régen történtek ott furcsaságok és akkor is érdeklődtem, hogy lehet menni, még először mondta is, hogy lehet. de aztán sose mentem és mindig történt olyan, hogy bosszúságot okoztam ott ennek-annak és a rendőrök is tudják, hogy én voltam és menjek el, mert ha legközelebb meglát ott, a villogó autó fog elvinni a sittre egyenesen. Ekkor azt mondta, hogy várjak, mert a fia mindjárt jön és készít rólam egy fotót, és lehet felrakják ide, oda... Hívta a fiát és lefotózott. Én meg mondtam is, hogy fotózzon nyugodtan, nem érdekel, semmit nem csináltam, tiszta vagyok. Aztán utána mondta az edző, hogy húzás van. Még utánam szólt, hogy ha mégegyszermeglát ott, akkor kihívja a fiúkat és agyba-főbe vernek, de az első pofont tőle kapom. Aztán bement és hallottam, hogy szólt a sportolóknak, hogy jólvan, folytathatjuk.
Elmentem és leültem a közeli játszótérre, mert egy a város külsején van a Széna térnélés vártam a buszom, hogy jöjjön. Még soká jött Ahogy vártam, egy 20 perc eltelhetett és azt láttam, hogy a boxterem környékén 2x körbemegy egy rendőrautó, majd megy el. Lehet kihívták és a TIK és a szolgálatirányító tiszt szólt a járőröknek, hogy nézzenek már a boxterem körül szét és ha látnak, nézzék át ruhám, taskám. Biztos engem kerestek, azért mentek ott. Nem láttak mert vagy 100 méterrel arébb vtam a megállónál már , sötét is volt.
Ha kihívták volna a rendőröket míg ott vagyok, mit csináltak volna, mikor semmit nem csináltam? Elvittek volna? Esetleg valótlan bejelentés miatt meghúzgálhatták volna az edzőt?
Utánanéztek, az adatbázis kidobja. Ott van az adatbázisban. Szerinted ha elfognak egy elkövetőt, beviszik gyanúsított kihallgatásra nem nézik meg a múltját??? Mondta is a rendőr, hogy látta, hogy azért Debrecenben szép számban bementem helyekre.
Azt meg hadd mondjam, hogy a BŰNISMÉTLÉS mint különös ok, ha csak egyedül ez áll fent, az nem elég a letartóztatáshoz, ahhoz más is kell.
Aki életében a legelső bűncselekményt követi el, azaz elsődjére, annál is mindnél fennáll a bűnismétlés. Minden gyanúsítottnál fennáll. Hiszen, aki egyszer elkövet valamit, az máskor is meg meri tenni.
Jól néznénk már ki, ha minden gyanúsítottat őrízetbe és letartóztatásba tennének. Akkor kellene még vagy 80 új börtönt nyitni. Nem beszélve a nyomozóhatóságnak, ügyészségnek is plusz munka a letartóztatott ügy.
Másutt simán őrizetbe vettek volna, amint meglátják a "szép számú" debreceni dolgaidat.
Töketlenek voltak a kisújszállásiak, szerencséd volt.
Nyíregyházán biztos.
De a saját városomban Debrecenben is, mert ott meg útálnak a rendőrök.
Volt, hogy tanúkihallgatáson 3x javíttattam ki a jk-vet vagy nem írok alá, elküldtem a k. anyjába a nyomozócsajt a villamoson, elefantos videokat küldtem a hivatalos rendőrségi e-mailjükre. Sok bosszúságot csináltam nekik.
Az biztos, hogy ha itt Debrecenbe lett volna, adtak volna nekem olyan őrízetet, meg adnának is hogy megnézhetem magam.
Előbb-utóbb nem fog maradni olyan hely a környékeden, ahol nem lenne belőled elegük az embereknek.
Anyád mit szól hozzá, hogy egyik fia normálisan dolgozó ember, a másik (te) pedig egy rajta élősködő lopkodós kis gennyláda?
Tényleg nem :D csak két kérdés született arról hogy mit érdeklődik arról, merre mész, és hogy azért utazott-e a villamoson, hogy téged megfigyeljen.
Emlékszem én is ezekre. Dehogy küldted el. Álmodtad, királylány :D
Téged nem úgy volt, hogy elfogtak a szegedi rendőrök? Vagy az a zaklató volt?
Bocs, nem tudlak Titeket követni ki-kicsoda...
Nem fogtak el. Sose jártam még Szegeden.
A debreceni levike voltam.
#25 és #26
Hogy értsétek.
Tavaly májusba volt az, hogy leültem mellé és beszéltünk pár szót. Mentem vérplazmát adni. Még azt is mondtam neki, hogy már nincsnnek Debrecenbe öltöző lopasok, mert én nem lopok. Erre azt mondta, hogy ne is legyen, mert nem szeretjük.
Aztán július 7-én mikor az interspárban elloptam 10 taft hajzselét, kihívták a rendőröket. Igaz visszaadtam a boltnak még mielőtt a rendőrség kijött, de azért a rendőrség úgy döntött, hogy őrízetbe vesz és 72 orán belül bíróság elé állít tulajdon elleni szabs. miatt. Változott a helyzet, nem kerültem fogdára, hazaengedtek aznap este.
Én ekkor úgy berágtam a rendőrségre, hogy úgy gondoltam, hogy ha vmelyik rendőrt civilben meglátom, leugatom.
Aztán augusztusban megint összefutottam ugyanaz nyomozócsajjal és mondtam neki, hogy a jó k édes anyját. Ramnézett, semmit nem szólt.
Majd az ügyvéd mondta nekem ket hónap múlva, hogy volt egy másik ügyféllel kihallgatáson és pont az a nyomozónőnél, aki az én ügyemet vizsgálta és mondta neki, hogy milyen trágár megnyilvánulást mondam neki nyáron, de ő nem foglalkozott vele.
Mivel délután 4 óra után szoktam járni villamossal, így a nyomozónő is 4 ig dolgozik, persze, h esélyes ha néha látjuk egymást.
Remélem értitek már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!