Egy buliba összeszólalkoztam egy rendőrrel, aztán kihívták a rendőröket és megbeszéltük, de miután elmentek, mégis azt mondta, hogy meg fog verni, ez mi?
A csávó nekem jött és vártam, hogy elnézést kérjen, erre leállt velem szemezgetni és nem csinált semmit. Megkérdeztem, hogy nem fér el? Folytatta a szemezést, kb a feje már a fejemnél volt, még egyszer rákérdeztem, hogy nem fér el? Folytatta, arrébb löktem kicsit, aztán haverék oda álltak, majd mikor oda álltak akkor akart nekem jönni. A biztonságiak kivitték és káromkodott meg közölte, hogy anyámat megfekteti, csak csúnyább szavakkal, akkor a számmal fog ezt-azt csinálni, ezt is csúnya szavakkal. Kiderült, hogy van egy közös hely, ahova szoktunk járni, ott fog megverni, de ezt csak azután mondta, hogy a rendőrök elmentek. Én mondtam, hogy nem akarok feljelentést becsületsértésért, mert nem akarom, hogy kirúgják. Mondtam a rendőrnek, hogy beszéljük meg és felejtsük el. Megbeszéltük, a rendőrök elmentek és utána közölte, hogy majd megver, ugyan, nem a szemembe, hanem ott haverok előtt.
Mit tehetek? Nem verhet meg rendőrként, ugye? Tehát őt önbíráskodásért tuti kirúgják vagy hasonló? Nem értek ehhez, de ilyen kétlem, hogy van, hogy ő utólag majd nekem áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!