Akik kis pitianer dolgok miatt rendort hivogatnak mint pl hangos zene bele egyszer se fordult meg a fejukben, hogy lehet valaki tenyleg bajban van es esetleg az ilyenek miatt nem tudnak hozza idoben kierkezni a rendorok segitsegre?
Fél évig éltem egy albérletbe, ahol a szomszédban etnikumi család élt. Meg nem tudnám mondani hányan, de 8 embernél biztos többen voltak mindig.
Állandóan üvöltött a zene és ők is, nyitott ajtónál. Mindenki ment már át szólni. Ha picit voltak ittasak, akkor a jól van má nyugi má bulizzá te is, ha erősebben ittasak voltak akkor a te most jöttél kötekedni, tényleg beugatsz és a többi.
Szerinted kérdező, hogy kellett volna megoldanunk, ha nem a rendőrség segítségét kérve? Menjen át a teljes lakóközösség és verjük meg őket? Vagy gyújtsuk fel a lakást? Kés párbaj? Vagy mi lett volna a megoldás.
Egyetértek veled, szomszéd, emberek között lehet és kell beszélni, de azért ez rengetegszer nem működik.
Ahol jelenleg élek is vannak bulik, de emberi mértékkel.
Fizetem az adómat, had telefonáljak már be, ha egy problémát lehetetlen megoldani. Az értelmes ember nem várja el, hogy a hívás után 5 perc alatt 4 kisbusznyi rendőr ott legyen. De nonszensz, hogy a rendőrség olyan létszám hiánnyal küzd, hogy konkrétan folyamatban lévő bűncselekményekhez sem tudnak kimenni.
Nem elfogadható az, hogy azért mert nekem kisebb a bajom, nem kaphatok segítséget. Nyilván, elfogadom a fontossági sorrendet, de ettől függetlenül foglalkozzanak velem is.
Egyszerűen egy végtelenül lesarkított buta gondolkodást adtál most elő.
Mi van ha valaki másnap dolgozik és a szar zenéd miatt nem tud aludni? Nem lesz kipihent a munkában, romolhat a teljesítménye, ha rendszeres ki is rúghatják, oda az egzisztenciája.
Mi van ha autóval közlekedik munkába és a szar zenéd miatt felébred 100x az éjszaka és nem tudja kipihenni magát, emiatt balesetet okoz? Vagy menjen busszal és legyen tekintettel rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!