Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bicskén nagyon hangos az 1-ea...

Bicskén nagyon hangos az 1-ea főút?

Figyelt kérdés
Amellett néztünk ki házat, de nem tudjuk, hogy mennyire forgalmaa. Hétvégén járnak kamionok? Vagy mikor?
2019. márc. 11. 17:34
 1/6 A kérdező kommentje:
1-es*
2019. márc. 11. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ott élő cigányok hangosabbak.
2019. márc. 11. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
tapasztalat?
2019. márc. 11. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. 1 évig laktam ott.
2019. márc. 11. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit az első írt kb úgy is van. Bár én csak 3 hónapig laktam ott ismerősnél munkaügyben ami ideiglenes volt, de én is ezt tapasztaltam. Az 1-es főút nem olyan veszélyes a hangok miatt mert én mai napig az 1-es főút mentén lakom csak már Komáromban, és nem vészes. Kamionok nem igazán járnak arra ha nem muszáj nekik mert a többségük autópályán megy.
2019. márc. 11. 19:48
 6/6 anonim válasza:

Kertváros városrész kimondottan szép, de az Ady Endre utca, Bem utca, Tószeg utca, Központ, Barsi utca környéke is nagyon jó.

Most épül 2 többlakásos lakópark is. Az egyik a Gesztenyés lakókert a Nagyállomás mellett, a másik pedig a központhoz közel (nekem ez jobban tetszik) a Szent István úton.

Éttermekkel jól ellátott a város (Báder fogadó, Korona Étterem és Pizzéria, Homály Grill&Bar)

Üzletekben sem szűkölködik Bicske (Spar, Lidl, Tesco, Pepco, 1 Euro Market, több kis Coop, dm, Rossmann)

Bankok is vannak (K&H, Budapest Bank, OTP Bank, Takarékbank)

Mivel járásszékhely, ezért van okmányiroda, rendőrség, mentőállomás, 0-24 orvosi ügyelet, egészségház, bölcsőde, óvoda, általános iskola, zeneiskola, gimnázium, konditermek, uszoda, lovardák)

A fekvése is gyönyörű: 3 tó van a város szélén, bicikliutak, erdők, mezők, dombok.

A közlekedési adottságai is kiválóak

Sűrűn jár a modern motorvonat, ami 25 perc alatt beér Pestre (Bicske alsó-Bp Kelenföld 30 km)

Busz is jár az összes környező faluba, városba.

Az 1-es út egyáltalán nem hangos, mert a fő forgalmat elviszi az M1.

2019. ápr. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!