Hogyan nevessünk hanggal?
Figyelt kérdés
A barátnőm olyan jókat tud nevetni jó hangosan xD és úhy irigyelem és én meg nem tudok hangit kiadva nevetni csak ha erőltetem az üeg nyilván nem úgy hangzik mint egy természetes2018. okt. 1. 20:50
1/1 Mr.Rigo válasza:
Ha gyakorlod az éneklést, szebb lesz a hangod, és így a nevetésed is.
De az angoloktól lestem el ezt a trükköt, da a japán lányok is elterjedten hasznáják: ha valami nagyon tetszik, akkor tapsikolj, és mondd, hogy "de szuper", "milyen jó". Ezzel is kifejezed mások számára az örömödet, elégedettséged. Emellett a tapsolással az elismerésedet is kifejezed, ami egy plusz dolog.
csak arra figyelj, hogy ne harsogd túl a többieket, de ne is legyen "édi-bédi" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!