Történt Veletek már valamilyen vicces utazás közben, pl. buszon, vonaton? Mosolyogjunk, nevessünk kicsit együtt!
Velem egy kisebb hajón történt egy elég ciki "baleset".
Hajókáztunk, a folyó közepén megálltunk fürdeni. Szebbnél szebbeket ugrottam a hajóról, igazi sellőnek éreztem magam. Tele voltam önbizalommal. Szóltak, hogy indulunk. Gondoltam ugrok még egy utolsót. Gyönyörű fejes lett. Gyorsan kimásztam a vizből, mert a többiek már nagyon sürgettek, s felsiettem a hajó orrára, hogy majd ott folytatom tovább a bájolgást. Közelebb érve a parthoz,észrevettem,hogy nagyon sokan néznek, de ez akkor olyan természetesnek tűnt. Még közelebb érve a strandhoz egyre furcsábbá vált a dolog, de még mindig teljes nyugalomban élveztem, hogy ilyen feltünő jelenségnek számitok. Azt hiszem eltelt jó fél óra ,mire észrevettem, hogy a bikini felsőm egyik része elcsúszott, s a mellem teljes egészében látható volt.
Sok évvel ezelőtt amikor diák voltam,mentem haza a suliból busszal az egyik osztálytársammal. Akkor diákként volt egy nagyon rossz szokásom(hál istenek már rég leszoktam róla) A lényeg,hogy rágóztam,és a r
gót időnként kis lufira fújtam. Majd a számban kidurrantottam. Nos a buszon mi álltunk,és előttem egy nő ült nagy kalappal a fején.(művirágokkal volt tele a kalap) Én rossz szokásomhoz híven lufit fújtam a rágóból,majd amikor újra rágtam,akkor újabb lufit fújtam..Ám az egyik rágólufi nem maradt meg a számban,hanem kirepült,és a nő kalapján landolt a mű virágok között. Pechemre a lufi sem durrant ki repülés közben így a kalap közepén egy hatalmas rágólufi volt. Aki látta azok mind elkezdtek röhögni. Le akartam venni a kalapról,de a nő félre értette a mozdulatomat,és gyorsan leszállt a buszról. A buszról néztem tovább hogy milyen szépen mutat a rágólufi a virágok között..
2-es: A hajón nem szóltak, hogy elcsúszott a bikini?:)
3-as: Ezt én is megnéztem volna :D
Nem vagyok egy koránkelő típus, így nálam a reggeli teendők elég gyorsan mennek. Az utolsó pillatanban kelek, majd pattogok,hogy ne késem le a buszt. Így gyorsan öltözöm,közben fogat mosok,közben pakolom a kajámat is. Egyszerre több mindent csinálok sietve.
Hajnalban megyek a busszal melóba,és lesnek rám az emberek nagy szemekkel. Gondoltam, biztos álmos képem van, vagy szokás szerint megint elfelejtettem hajat fésülni. Sebaj. Bent a melóhelyemen a kollégáim röhögnek. Kiderült,hogy a nagy sietségben elfelejtettem a vastag pizsamanadrágomat lecserélni az utcai farmeromra. Az hagyján,hogy felnőtt nőként nyuszikás plüsspizsama nadrágban utaztam a buszon,de a tépőzáras táskához odatapadt a hálózoknim egyik darabja is. Pizsamában oldalamon egy fél plüss hálózoknival mentem dolgozni..
Hazafelé munkásnadrágba mentem..
38/N
ma 19:28 Jujj :D
Na ezért kelek én fel inkább hamarabb, s kényelmesen megiszok egy kávét első lépésként. Addig sokszor azt se tudom, hogy hol vagyok. :D Igaz én hajnali fél 4kor kelek, mert majd 1 óra buszozás, s 6-ra járok dolgozni.
Egyszer részegen összerókáztam a busz hátsó fertáját és annyira büdös is volt,hogy a legtöbben leszálltak egy faluval előrébb.
Egyszer amikor unatkoztam a haverom pedig aludt mellettem beszórtam a haját pattogós cukorral és öntöttem rá egy kis vizet,szép kis összhatás volt.
De egyszer egy igen érdekes ember szállt fel.Ő azt élvezte,hogy a nemi szervét lógatja be 2 ülés között az előtte ülőknek.(Leszállították)
Most így hirtelen ennyi,habár ezek inkább kínosak és megalázóak sőt meghökkentőek.
a rágóson meg a pizsisen jót röhögtem :D
most nem jut eszembe semmi, de tény,h ittas állapotban sokat hülyülünk az éjszakai buszokon :)
egyszer pl elkezdtünk énekelni, és spontán csatlakozott hozzánk egy másik csapat, akikkel utána egész éjjel együtt buliztunk. komoly volt :D
Ráestem egy babakocsira!!!
Jaj annyira kínos volt!Hirtelen fékezett a busz,én meg persze nem kapaszkodtam,mert telefonáltam...Gyorsan megkapaszkodtam,de akkor már késő volt...és picit ráültem az egy év körüli gyerekre!
Nem győztem bocsánatot kérni.A gyereknek látszólag nem esett baja,nem is sírt...
...de akkoris :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!