Akik kis pitianer dolgok miatt rendort hivogatnak mint pl hangos zene bele egyszer se fordult meg a fejukben, hogy lehet valaki tenyleg bajban van es esetleg az ilyenek miatt nem tudnak hozza idoben kierkezni a rendorok segitsegre?
Figyelt kérdés
dec. 5. 16:55
1/16 anonim válasza:
Neked pitiáner, akit zavar annak meg csendháborítás.
Ezen az alapon szinte sosem szabadna rendőrt hívni, hiszen majdnem minden esetnél van súlyosabb.
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor remelem majd ha teged akarnak kirabolni/megolni akkor a rendorok epp valaki fianal lesznek mert hangosan ment nala a zene
dec. 5. 17:15
4/16 UlfOrmson válasza:
Mivel a csendháborítást jogszabály tiltja, ezért az is a rendőrség hatáskörébe tartozik (amúgy nem feltétlen vonulnak ki minden csendháborításhoz, mert nincs akkora állományuk
5/16 anonim válasza:
Az ilyen "Jaj, csak kicsit hangos a zene" esetén nem feltétlen csak(!) zene a probléma, hanem fokozódik általában piával további hangoskodással, veszekedéssel, majdan dulakodással. Ide már azért jobb egy yard...
6/16 A kérdező kommentje:
De at is lehet menni szólni nekik de sokan meg erre se kepesek.
dec. 5. 17:41
7/16 anonim válasza:
#6 miért kellene egy felnőtt embernek elmagyarázni, hogy kulturáltan viselkedjen? Normális embernek erre nincs szüksége, a nem normálissal meg még a rendőr is nehezen kezd valamit.
8/16 anonim válasza:
Jól értem, hogy rádhívták a rendőröket te meg ahelyett, hogy magadba szállnál elkezded magyarázni, hogy emiatt más fontosabbra nem jutott idő?
9/16 anonim válasza:
Az irányítóközpontban mérlegelnek. Ha van szabad egység oda küldik, ha nem akkor másodrendű prioritás lesz. Ha közben befut egy másik eset akkor mennek tovább.
Szóval jut idő a fontosabb dolgokra is.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem ram senki mem hivta ram nem vagyok bulizos tipus egyszeruen csak belegondoltam ebbe mert sok ilyen sztorit hallottam meg olyat is hogy valakit megtamadtak es nem jott segitseg
dec. 5. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!