Gulyás Michelle a rendőr nyomozói karrier mellett, hogyan tud olimpikon is lenni? (hogyan jut idő versenyezni készülni satöbbi)
Mondjuk amikor szabadideje van akkor nem ül a se**én, mint mi most és nem a számítógépe vagy telefonja billentyűit nyomkodja, hanem megy edzeni.
Te talán nem melózol sokat? Mindenkinek ugyanúgy 40 órás a munkaideje, csak más a munkabeosztása. ha mindazt az időt amit a számítógép vagy telefon bámulásával töltünk azt sportolással töltenénk el inkább akkor mi is éppen úgy tudnánk versenyeken indulni. Olimpián nem persze, ahhoz sokkal több kell, de időnk nekünk ugyanúgy van csak mással töltjük el.
Szerintem nem dolgozik munkaidejében.
És ez törvénysértő, ha igy van.
Kérdező!
A rendőrség azért támogatja az élsport karriert...különösen, ha sanszos, hogy még akár olimpiai érmes helyezést is elérhet valaki...
Munkaidőkedvezmény, kevesebb ügyteher....etc.
Nekem is van nyomozó kolléganőm, aki versenyszerűen kézilabdázik... Kevesebb ügyet kap és munkaidőkedvezménye is több van, mint nekünk... ugyanakkor, nekünk soha semmilyen problémánk nem volt és nincs is ebből.
Büszkék vagyunk rá!
5 ös ilyen válasz érdekelt, KÖSZÖNÖM.
Ezt mindenki gondolom tudja ha valaki élsportoló az nem arról, szól, hogy a napi 8 órás meló után még mondjuk fut 1 órát vagy ilyesmi.
Az NKE RTK Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézetnél, ami a rendőr tisztjelölt hallgatókat képzi, referens.
"Az Intézet gondoskodik a szervezeti kultúra megismertetésével, a speciális fizikai-kondicionális felkészítéssel, a rendőri intézkedések gyakorlati elsajátításával, az alaki képzéssel, valamint a lövészeti kiképzéssel kapcsolatos feladatok ellátásáról."
Teljesen természetes, hogy egy kiváló sportolót a rendőrség a jövő tisztjeinek testnevelésében hasznosít.
9 - es!
Te egy barom állat vagy!
5 percet se bírnál gondolkodni abban a rendőri munkakörben, amit pl. én betöltök, de még az utcán se bírnád, a közrendvédelemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!