A napokban volt rendőrségi drogtesztem (vizelet). Ha pozitív lesz milyen következmények lesznek és mennyit kell majd fizetnem a tesztért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:57
11/14 anonim válasza:
Az elterelés pár éve még ingyen volt, az tuti. Ha bevallottad a teszt előtt, hogy fogyasztottál narkotikumot, akkor annak az árát sem kell kifizetned, ha viszont letagadtad és pozitív lett, akkor igen. Legalábbis én így tudom.
Amúgy ez az egész egy baromság. Nekem sok könnyű drog-használó ismerősöm van, normális, dolgozó emberek, meg nem mondaná róluk senki, hogy néha elnyalnak 1 bélyeget, vagy füveznek hétvégente... Mindegyikőjük bukott már le, járt már elterelésen, de semmit se segített rajtuk, max új dílereket ismertek meg XD. Amúgy hozzátenném, hogy ha valaki egyébként normális ember, akkor nem fog tönkremenni egy hétvégi füvezés miatt, és aki beveszi, hogy megeszel egy LSD-t vagy eltoltsz egy speed-et és függő leszel, az egy gyökér...
12/14 anonim válasza:
Szerintem gyökér akinek ilyen szarokra van szüksége ahhoz,hogy jól érezze magát.
14/14 anonim válasza:
Mennyit fizettél végül? Ismerősömnek teszttel együtt és eljárási költségekkel 60 körül jött ki(elterelés). Hiába 18 alatt kapták el, ki kellett fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!