Közmunka miatt vizelet vizsgálat is lesz, baj hogy füvet szívtam tegnap?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 17:25
1/16 anonim válasza:
Nekem nem, de a füvet 1 hónap után is kimutatja a vizeletvizsgálat.
2/16 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam hogy kimutatja főleg pár nap után, ezért érdekelne hogy ilyenkor mit szoktak csinálni?
nem leszek alkalmas a munkára vagy büntetése is számíthatok?
2011. júl. 18. 17:33
3/16 anonim válasza:
pont az ilyen "megbízhatatlan" (drogos) embereket szűrik ki, de szerintem bünti nem lesz
4/16 anonim válasza:
hivatalból fel kell jelenteniük.
más kérdés, h valószínüleg nem fognak...
5/16 anonim válasza:
17:59 te is azokhoz a nyomorék netharcosok közé tartozol, aki vaságyastol 40 kg, ezért csak a neten mer ilyen nagyszájú lenni. szánalmas vagy xD
7/16 anonim válasza:
Ha valaki orvosnak, tanárnak megy annál van vizelet vizsgálat? Nincs. Majd pont azoknál lesz akik közmunkát végeznek.
8/16 anonim válasza:
én 90 kiló vagyok és 194 magas ha tudni akarod és ha gondolod találkozhatunk! Én nem félek megmondani senki szemébe sem! Ez a véleményem ha nem tetszik akkor menj jamaicába! ez nem a te országod! Liberális f.sz!
10/16 anonim válasza:
Nem baj, - szívjál minden nap, - ezek szerint nincs is szükséged keresetre, ha elő tudod teremteni magadnak a narkót, - miért fosztanál meg olyan embert a lehetőségtől, aki ki sem lát az adósságokból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!