Megtegyem a feljelentést, mik lesznek a következmények?
Bosszantó, de lopásért nem jelentheted fel, hiszen te adtad oda. pláne , ha nem volt konkrétan kikötve , hogy meddig, elég macerás a dolog.
Próbálkozz bírósági fizetési meghagyással, az szokott hatni
Eszem ágában sincs verekedni! Pláne mert kb. 40 cm-rel magasabb, 30 kg-mal nehezebb nálam, és pasi! :)
Milyen részleteket?
A rendőrség? Rendfenntartásra!
A bíróságra lenne szükséged, de mint mondtam ha nem volt szerződés, akkor sosem fogod bebizonyítani, hogy nem adtad örökbe, vagy nem 38 évre adtad kölcsön, sőt, hogy egyáltalán a tiéd volt.
Persze, mint ezt is említettem, ha tudod bizonyítani, hogy a tiéd, akkor polgári peres úton érvényesítheted az akaratodat, de akkor mászkálhatsz a bíróságra nem egyszer és akkor sem 100% a győzelem.
Szerintem ez is rendfenntartás, de mindegy. A lényeg az, hogy elmentem, és segítettek. Már itthon is van a holmi. Igaz, nem kellett feljelentést tennem, mert tudtam az illető nevét és címét.
Azért mindenkinek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!