A rendőrség szokta nézni a körözött személyek Facebook fiókját?
Csak azért kérdezem, mert több személyt átvert egy csaló, én is sértett vagyok, név szerint ismerjük a gyanúsítottat, nem mint ismerős, csak azóta ismerjük mióta elkapták, hogy igen ez a személy a gyanúsított. Csak van egy baj, nem halad a nyomozás, így nem tudjuk mikor kapjuk vissza a pénzt, ugyanis nem jelenik meg soha a rendőrségen, eltűnt. Facebookon megkerestem, mert oly ritka nevű és a 6 ezres kis városban egy van, talán egész Dunántúlon nincs több mint három. Megtaláltam és van egy csomó kép róla, pont ma tett fel új profilképed, hogy a feleségével szelfizett, háttérben egy nagy tenger. Nincs odairva hol, de nem a Velencei tó, meg a Balaton lehetett, mert mindkettőnek lehet látni a túlsó partját, ahol pedig a fotó készült, nem látszik a túlsó part, hanem végtelen víz.
Jelentsem a rendőrségnek, hogy láttam a képeit, vagy tudják a rendőrök mit csinálnak?
Szokták nézni a körözötteket, hogy fent vannak e Facebookon, ha igen meg szokták nézni őket, vagy nem melyiknek ennyire bele, évente párszor meglátogatják a lakcímen és ha nincs otthon, viszlát?
#9. Tehát akkor pármillió forintról beszélünk, legalább ez is kiderült a wishről rendelt Soros Györgyünkről. :D Maradjunk annyiban, hogy ez finoman szólva sem nagy ár, azt látni meg külön élvezet, amikor a hozzád hasonlók azzal az önigazoló/önvigasztaló szánalommal jönnek, hogy noha nagyon utálják a rendszert, de velük nem lehet ám kib@szni, az élet császára befektető majd pár (azaz <10) milliós hasznot húz a buta miniszterek szavaiból és kompenzálja magát...ja, meg itt önigazol a gyakorin, kicsit sem lóg ki a lóláb. :D
"Minél alacsonyabb valakinek az iskolai végzettsége, annál inkább fúgecebb, meg csaxolókosabb"
Ez meg a másik. Amikor a retardja nem tudja felmérni az írásképből, hogy ez egy szleng, és azt képzeli, hogy hozzá hasonlóan másnak is gondolkodnia kell azon, hogy hogy kell helyesen leírni azt, hogy "csak szólok". Mellesleg "csaxolókosabb"? Látod, itt például máris kiderült, hogy melyikünk nem járt iskolába, ez helyesen "csaxólokosabb" lett volna, de nyugi, számomra már nem most derült ki, hogy edukáltabb is, meg vagyonosabb is vagyok, mint te. :D
"és nem tudja összeegyeztetni a mondatban az alanyt az állítmánnyal"
Ilyen meg konkrétan nem történt, csak sajnos olvasni sem tudtok. :( És ez az ellenzékünk, akik már huszonévesen is fogyatékos boomerek; egy nyomorult poén, meg egy összetett mondat is kifog rajtuk, de kormányt azt már nagyon tudnának váltani...
#11. Ne erőlködj! Tudod, mi ketten tökre jól példázzuk, hogy milyen, amikor az okos hülyéskedik és amikor a hülye okoskodik. Rád nézve nem éppen hízelgő módon, de ezzel ne törődj! :)
"Továbbra is értelmetlen a mondanivalód"
Pedig nem az, egyszerűen abba a hibába estél, hogy ha te nem tudod felfogni, akkor annak már nem is lehet értelme. Elárulom: lehet. Egyébként nem annyira lep meg, hogy nem sikerült befogadni, de sajnos már így is a "Hogy magyarázná el egy ötévesnek?" szinten vagyunk, tovább már nem tudom a mondanivalómat butítani még számodra sem, mert akkor már a papucsállatkáknak kellene címeznem. :) Éppen ezért inkább azt javaslom, hogy nyugodtan fuss neki újra! Akár többször is! Akár egészen sokszor is, nem szégyen az. Vedd végig egyesével a szavakat, ne siess! Emésztgesd! :D
"hagynak némi kívánni valót"
Kívánnivalót. Egybeírandó. :) Egy vicc jut rólad eszembe ("Vadász, vadász...). :DD
Nincsen semmilyen önigazolás. El lett adva a korábban kiadott ingatlan, be lett téve egy nem túl átgondolt portfólióba és amikor kormányinfó van, akkor szépen jön a pénz.
Nincs vita, mindketten a fidesznek szurkolunk. :DDDD
Te azért, mert fúgecc és csaxólok, én meg azért, mert tapasztalatból tudom, hogy a befektetők pánikszerűen veszik ki a pénzüket a magyar részvényekből. Vagy ahogy ti mondjátok, hogy Sorosék ilyenkor hadat üzennek a magyar gazdaságnak. :D
#14. Ne sértegess, kettőnk közül tuti, hogy az én motivációim a jobban megalapozottak (noha nekem számszerűen is picivel többet jelentenek a Fidesz-évek, mint egy ingatlan ára), arról pedig már igazán nem én tehetek, hogy meglátsz egy csaxólokot és vérboomer módra rögvest be is üt a syntax error. :)
"Nincsen semmilyen önigazolás."
LOL, ehhez azért pofa kell. Másról sem szólnak a válaszaid, mint annak igazolásáról, hogy egyrészt ellenzéki vagy, másrészt veled ettől még biza nem szúrtak ki, sőt...te kopasztod meg őket (jó ég, mennyire szánalmas). Bár jobban belegondolva valószínűleg ott van a gond, hogy az "önigazolás" szó jelentését sem ismered. :DD
Hát akkor további kellemes Fideszt, kedves tőzsdecápa barátom! 🤡🤡🤡🤡🤡
15-ös Igen, azt pontosan látom, hogy nem gomba vagy, hanem egy igazi gerinctelen féreg, akinek akkor áll fel az a hangyaf*sznyi valami a két lába között, hogyha az országot még jobban a nyomorba tudja dönteni. Ez teljesen egyértelmű volt, hogy te ezért még pénzt is kapsz. :D Az már csak hab a tortán, hogy erre még büszke is vagy.
Kibújt a szög a zsákból. :D
Akkor ezt meg is beszéltük, kedves magyar gyerek verő keresztény barátom. :D Hajrá Fidesz! :D Alig várom már a következő kormányinfót, jöjjenek csak a népnyúzó intézkedések, hadd szakadjon az infláció, zuhanjanak csak a részvényeitek árai. Még az a szerencse, hogy kétharmados törvénnyel nem tudjátok átírni a matematikai törvényeit és a magamfajta "tőzsdecápák", akik odafigyeltek a magyar és a történelem órán simán biztonságban tudjuk tartani a pénzükek. Akik meg nem, azok pont megszívták, de mit érdekel az téged, te úgyis megkapod a pénzt a Köpcös G*citől, a választópolgárok meg hidegen hagynak.
#17. Brühühühü, jobban él nálam a fideszes, biztosan a NER fizeti és gyerekeket is ver, brühühühühü.
Ne kapd fel a vizet, nem én tehetek arról, hogy egy tehetségtelen bohóc vagy és a NER-től teszed függővé az életedet. Ezen kizárólag te tudsz változtatni. Számomra egyébként kifejezetten szórakoztató, amikor az ország ellen fogadtok, aztán csak nem akar jönni a nagy della sem, a kormány bukása sem, de még láthatóan a személyes boldogságotok sem. Az élet szép. :) /Tudom, most majd leírod századjára is, hátha legalább magadat meg tudod győzni, hogy de te igenis nagyon boldog vagy a sehonnai portfólióddal, veled nem b@sznak ki, épphogy te b@szol ki velük, lol. 🤡🤡/
"akinek akkor áll fel az a hangyaf*sznyi valami a két lába között, hogyha az országot még jobban a nyomorba tudja dönteni"
Dehát ezt épp te műveled...aztán meg rám akarod projektálni jó ballib szokás szerint? :)) Mondjuk nem mondanám, hogy túlzottan meglepődtem.
----------------------------------------
Ez az egész jól szemlélteti a mai ellenzék értelmi színvonalát egyébként. Annyira kivannak már szegények a negyedik kétharmad után (ráadásul a legfrissebb közvéleménykutatások szerint sem épp a kormánypárti szavazótábor apad mostanában sem), hogy teljesen megbomlott elméjükkel már fel sem tudják fogni, mennyire gáz, erőltetett módon próbálkoznak. Mindent bevetnek. Helyesírási hibákat halmozva kapaszkodnak bele egy szlengbe, mondván biztosan a vitapartnerük nem érti a magyar nyelvtant. Gombák, gyerekverőfedeszesek, NERáltalfizetettfideszesek, kibújtaszögazsákból, "büszke is vagy rá" stb...ezerszer elismételt, hulladék mantrák lejárt szavatosságú, besavanyodott választóktól (akik a saját szemükben persze nem mások, mint a nagybetűs értelmiség, gigalol). Szegényeknél teljes a nihil, nincs már új a nap alatt. Ez a "jól megélek a portfóliómból a NER miatt" már-már azzal egyenértékű szöveg azzal, mint amikor a választások előtt próbálkoztak, hogy az ellenzék szándékosan fog veszíteni, mert abban a helyzetben, ami eztán jön, kormányozni lesz ám az igazán rossz, és majd jól ráborul a Fideszre minden szar, bizony...az ellenzék tavaly áprilisban tehát tulajdonképpen épp azzal nyert, hogy veszített. Ez nem más volt, mint bizonyítványmagyarázás, előre. 🤡 A gond az, hogy ennek a szórakoztatófaktora sajnos mára bezuhant a Sas kabaré szintje alá, már arra sem jók, hogy legalább nevessünk rajtuk egy jót. RIP, magyar ellenzék.
Kérdező!
Attól, hogy valaki gyanúsított, még az nem azt jelenti, hogy nem mehet sehova. Tudod, szabadlábon védekezés alapvető büntetőeljárási joga a terheltnek.
Ha nem áll fenn a szökés, elrejtőzés veszélye.... etc. akkor ezt a jogát nem korlátozzák.
A pénzed visszakapásához ennek nincs köze.
Ha van olyan vagyona, amit zár alá lehet(ett) venni és az eljárás végén a bűnügyi költség után még marad valamennyi pénz, akkor abból esetleg kaphatsz valamit.
Ha nem körözik, miért néznék az FB fiókját?
Honnan veszed, hogy nem halad a nyomozás, meg, hogy eltűnt?
Abból, hogy Téged nem értesítenek a zsaruk?
Nem is kell nekik.
Majd értesítenek, ha szükségük lesz rád, valamiért.
Addig viszont tedd magad takarékra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!