A rendőrség szokta nézni a körözött személyek Facebook fiókját?
Csak azért kérdezem, mert több személyt átvert egy csaló, én is sértett vagyok, név szerint ismerjük a gyanúsítottat, nem mint ismerős, csak azóta ismerjük mióta elkapták, hogy igen ez a személy a gyanúsított. Csak van egy baj, nem halad a nyomozás, így nem tudjuk mikor kapjuk vissza a pénzt, ugyanis nem jelenik meg soha a rendőrségen, eltűnt. Facebookon megkerestem, mert oly ritka nevű és a 6 ezres kis városban egy van, talán egész Dunántúlon nincs több mint három. Megtaláltam és van egy csomó kép róla, pont ma tett fel új profilképed, hogy a feleségével szelfizett, háttérben egy nagy tenger. Nincs odairva hol, de nem a Velencei tó, meg a Balaton lehetett, mert mindkettőnek lehet látni a túlsó partját, ahol pedig a fotó készült, nem látszik a túlsó part, hanem végtelen víz.
Jelentsem a rendőrségnek, hogy láttam a képeit, vagy tudják a rendőrök mit csinálnak?
Szokták nézni a körözötteket, hogy fent vannak e Facebookon, ha igen meg szokták nézni őket, vagy nem melyiknek ennyire bele, évente párszor meglátogatják a lakcímen és ha nincs otthon, viszlát?
#7. Nofene, a fideszesek már a fővárosban vannak? :)) Eddig az volt a mondás, hogy azok zsákfalusi parasztok, a liberális Budapesten meg az értelmiségi ellenzékiek laknak, érdekes ez az irányváltás, kedves fogalmatlan portfóliómenedzser barátom. :D
Ezzel a portfólióval meg ne erőlködj, mert olvasni is kínos ezt a mellesleg meglepően gyakran előkapott "nyertes vagyok, a fideszbirkákon gazdagodom" prolidumát, amit hát...finoman szólva sem fog beszopni senki a DK-s lúzerek által ellepett gyakorin. :) A kormányinfót amúgy nem gazdasági miniszter tartja, te sötét, dehát erről is épp annyi ismereted van, mint a befektetések világáról, te Wall Street balf@sza, te. :DDD
#8. "Nyolc általános megvan?"
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de nem, neked sajnos ebben a tanévben sem sikerült. :( Noha már rég nem vagy tankötelezett, én mindenképp biztatlak, hogy fuss neki még egyszer. Meglátod, ha nagyon erősen koncentrálsz, akkor még neked is menni fog (akármennyire is tűnik ez most elképzelhetetlennek).
Ellenben az összetett mondatokkal nagyon szívesen segítek, az mégsem járja, hogy a sokadik évismétlés ellenére sem tudod, szóval kezdjük is. Nagyon fontos, hogy sose csak magukat a szavakat figyeld (tudom, ha még mindig az ujjal követéses módon olvasol, akkor azért ez nem megy olyan könnyen, de előbb-utóbb majd csak eljutsz idáig), hanem először is nézd meg, hogy hol kezdődik a mondat (nagy kezdőbetű), és hol ér véget (mondatvégi írásjel, ahogy azt a múlt héten már megtanulhattad). Namost a kettő között előfordul, hogy ún. (jaj bocs, ezt még nem tudhatod, mit jelent, szóval úgynevezett) tagmondatok állnak, amelyeket leginkább úgy ismered fel, hogy azokat vesszővel válaszjunk el egymástól. Megértésük noha elismerem, hogy nagyobb erőfeszítést igényel, mint az egyszerű mondatoké (pláne az olyan ööhm...speciális vagy különleges tanulóktól, mint amilyen te is vagy), de sajnos esszenciális lenne, hogy fel tudd dolgozni önállóan ezeket is. Hiszem, hogy ha még néhány évet beleteszel, neked is sikerülhet. Soha ne add fel!
A többieket kérem, hogy legyenek türelmesek és ne bántsák Bécikét (1-es, 3-as és 8-as válasz eddig), szegény nagyon sokat kapott fejre tonfával, már a tanárai is lemondtak róla. :(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!