Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki online tesz feljelen...

Ha valaki online tesz feljelentést akkor is be kell mennie személyesen később tanú stb dolgok miatt? (Apró online csalás ügy)

Figyelt kérdés

Sok embertől olvastam itt hogy o nem megy be személyesen feljelentést tenni mert emailben egyszerűbb stb.

De ígyis-úgyis be kell menni előbb utóbb személyesen nem?

nov. 23. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha beidéznek.
nov. 23. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze.

F. kieg. (feljelentés kiegészítés) keretében meghallgathatnak személyesen, ha a feljelentésed alapján ez szükséges.

nov. 24. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Emailben azért teszünk feljelentést, hogy a hatóság derék és szorgalmas munkavállalói ne tudjanak lerázni...

De mielőtt bármit lépne a rendőrség az eljárás megindítása után, mindenképpen befognak hívni személyes meghallgatásra...

nov. 27. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

"Emailben azért teszünk feljelentést, hogy a hatóság derék és szorgalmas munkavállalói ne tudjanak lerázni..."

Nem ezért, hanem mert lehet így is.

Tudod mennyi atom f@szságot olvasok naponta "feljelentés" címszó alatt?

Egyiket se rázom le. Pedig megérdemelnék a baromságaik miatt....

nov. 27. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves nyomozó!

De ha személyesen mennének be feljelentést tenni, tuti leráznád Őket... ;)

nov. 27. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:

"De ha személyesen mennének be feljelentést tenni, tuti leráznád Őket... ;)"

Hát qurvára nem!!!!

1. Nem tehetem, köteles vagyok felvenni a feljelentést (akármekkora f@szság is legyen).

2. Attól, hogy tájékoztatom, milyen szakmai hibákban szenved a feljelentése, még nem küldhetem el.

nov. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!