Ha valaki online tesz feljelentést akkor is be kell mennie személyesen később tanú stb dolgok miatt? (Apró online csalás ügy)
Sok embertől olvastam itt hogy o nem megy be személyesen feljelentést tenni mert emailben egyszerűbb stb.
De ígyis-úgyis be kell menni előbb utóbb személyesen nem?
Persze.
F. kieg. (feljelentés kiegészítés) keretében meghallgathatnak személyesen, ha a feljelentésed alapján ez szükséges.
Emailben azért teszünk feljelentést, hogy a hatóság derék és szorgalmas munkavállalói ne tudjanak lerázni...
De mielőtt bármit lépne a rendőrség az eljárás megindítása után, mindenképpen befognak hívni személyes meghallgatásra...
"Emailben azért teszünk feljelentést, hogy a hatóság derék és szorgalmas munkavállalói ne tudjanak lerázni..."
Nem ezért, hanem mert lehet így is.
Tudod mennyi atom f@szságot olvasok naponta "feljelentés" címszó alatt?
Egyiket se rázom le. Pedig megérdemelnék a baromságaik miatt....
Kedves nyomozó!
De ha személyesen mennének be feljelentést tenni, tuti leráznád Őket... ;)
"De ha személyesen mennének be feljelentést tenni, tuti leráznád Őket... ;)"
Hát qurvára nem!!!!
1. Nem tehetem, köteles vagyok felvenni a feljelentést (akármekkora f@szság is legyen).
2. Attól, hogy tájékoztatom, milyen szakmai hibákban szenved a feljelentése, még nem küldhetem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!