Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrgyilkos valóban rosszabb...

Rendőrgyilkos valóban rosszabbul járna az igazságügyi elmegyógyintézetben mint a börtönben?

Figyelt kérdés
Azt mondják sokkal rosszabb mint a börtön az állapota is rosszabb a helynek tele van elmebeteggel, állandóan szedálják az embert és társai..
2023. jan. 21. 19:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17%
ismerosom tol fluanxol injekciokat sokat elvan mint a brfőtt
2023. jan. 21. 23:41
 22/23 anonim ***** válasza:
61%
Ha ki is engedik utána megy át a börtönbe, szóval nem mostanában lesz szabadlábon.
2023. jan. 22. 03:48
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

Látom, megtaláltad online a betegtájékoztatót.

Olvastad a mellékhatásokat?

Értetted amit ott olvastál?

A Haloperidol okozhat légzőizom bénulást. Ezért kell mellé a többi. A három együtt javasolt.

De ha megnézed a többit, azok se éppen biztató lehetőségek.

Igazából nem is értem miért vitatkozom veled.

Pszichiátriai beteggel elvből nem vitázom soha, sajnálom, hogy ezt most átléptem.

Azt javaslom, ne engem kérdezz, van egy szakorvosod, aki kezel téged.

Legközelebb kérdezz rá nála, hogy mit csinál ez az injekció, benne bízol, őt ismered, biztos írt is fel ilyet, neki biztos jobban hiszel.

2023. jan. 22. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!