Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek a múlt...

Mi a véleményetek a múlt hétvégi rendőrgyilkosságról? Valóban erre hívja fel a figyelmet?

Figyelt kérdés

Bemutatja, hogy a rendőrök mennyire alulképzettek. Alkalmatlanok.

Felvetődik a kérdés, ha magukat nem tudják megvédeni, engem hogy tudnának?

Nagyon alacsony a bérük, kevesebben mennek rendőrnek, mint ahányan jelentkeznek ezért gyakorlatilag bárkit felvesznek.

2023. jan. 18. 10:47
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

*Javítom, mert rosszul írtam:

Kevesebben mennek rendőrnek, mint ahányan elhagyják a rendőri pályát.

2023. jan. 18. 10:48
 2/24 Lazy Lover ***** válasza:
48%
El lett az intézkedés barmolva egy mezei rendőrt ki küldeni egy tomboló drogosra.... A rendőrség a hibás
2023. jan. 18. 10:51
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Na ez a baj, látod?

Ezt, amit te írsz, sokkal könnyebb elfogadni a buta, edukálatlan embernek. Hogy alkalmatlanok. Ezzel nincs dolog, nem kell gondolkodni hozzá.

Az ismerősöm végezte az újraelesztést, egész más a valóság, mint amit ír a média.

Aki nem volt ott, miért akarja magát okosnak hinni és véleményt formálni? Kérdezte valaki?

2023. jan. 18. 11:00
 4/24 anonim ***** válasza:
49%

Érdemes megnézni ki volt kint.

Szolgálatvezető, 2 db KMB.

Ezek szerint nem volt járőr a kerületben.

Plusz a 3 rendőrből 2 50 év feletti.

Mindent elmond a jelenlegi helyzetről.

Nincs rendőr.

Ez már csak rosszabb lesz.

2023. jan. 18. 11:01
 5/24 anonim válasza:
77%
Engem ez a téma, mélyen érintett, nagyon sajnáltam azt, hogy ilyen tragikusan alakult a helyzet. A rendőrök fizetése valóban alacsony, sok az elvárás és a felelősség feléjük, felmérések vannak az adottságaikkal és kompetenciáikkal kapcsolatban, amiket minden évben teljesíteniük kell kötelezően. Régen szerettem volna elvégezni a szakmát, de nem elsők között jelöltem meg, emellett apukám erősen lebeszélt róla, mivel volt tapasztalata a végzettséggel kapcsolatban. Senki nem látott előre, hogy ez lesz a következménye, utólag már könnyebb helyesebb döntéseket hozni.
2023. jan. 18. 11:01
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az a véleményem, hogy a legjobb felkészítés ellenére is előfordulhat ilyesmi néha. Nem lehet mindig, minden másodpercben mindenre felkészülten lenni. Ha meg keményebben lépne fel mindenkivel szemben a rendőrség akkor meg az lenne a baj, sivalkodnának a népek a neten.
2023. jan. 18. 11:04
 7/24 anonim ***** válasza:
42%

Kolléga mesélte, hogy ketto kepzetlen rendor szetvalva a 10 emeletes panelban (egyik lentrol, masik fentrol) kerestek az adott embert.

Mikor a rendor ferfi szembetalalta magat a 90kg-os tiszta izom ferfival, aki drog hatasa alatt volt, a drogos nekiment és 5 mp alatt 20 késszúrással áldotta meg.

Szerencsejere vastag kabat volt rajta, de igy is komoly serulesi lettek.

Ordított a rendor, mire odaert a kepzetlen rendorno, az meg le bokkolt, majd kijozanodva 19 golyot eresztett a drogosba.

Csak ezek utan esett ossze a drogos. A mentoben meg is halt.

Alulfizetett, kepzetlen, jogfosztott, egyugyu rendorok vannak mar csak a szakmaban.

Tarsadalmi uzenete, hogy osszeomlas szelen all Magyarorszag.

Lasd:

- oktatas,

- egeszsegugy,

- rendvedelem,

- jogrendszer,

- politika,

- mezogazdasag,

- erkolcsi,

- bizalom hiany,

- demografia stb.

Akinek van egy kis esze, vegleg elhagyja Magyarorszagot!

2023. jan. 18. 11:39
 8/24 anonim ***** válasza:
56%

"Nagyon alacsony a bérük"

Ha több lenne, akkor meg tudná menteni magát?

2023. jan. 18. 11:48
 9/24 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=pM16CsERzyA

Már be szerezték a mellényt és test kamerát sajnos ez van igy alakult

2023. jan. 18. 11:49
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

8.

Olvasd el az egesz valaszt.

Hatha sikerul latnod az osszefuggeseket.

Droid…

2023. jan. 18. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!