Mi a véleményetek a múlt hétvégi rendőrgyilkosságról? Valóban erre hívja fel a figyelmet?
Bemutatja, hogy a rendőrök mennyire alulképzettek. Alkalmatlanok.
Felvetődik a kérdés, ha magukat nem tudják megvédeni, engem hogy tudnának?
Nagyon alacsony a bérük, kevesebben mennek rendőrnek, mint ahányan jelentkeznek ezért gyakorlatilag bárkit felvesznek.
Valaki írta, hogy a támadó meghalt a mentőben.
A támadó nem halt meg.
Jobb fizetés mellett, többen jelentkeznének, tehát nem lenne igaz, hogy bárkit felvennének?
Hány ilyen eset lehet még, ami nem kerül nyilvánosságra? Ez a kérdés is fel merülhet.
Na és ne legyek ideges. El sem olvasod, kiragadsz pár mondatot, amihez kapcsolódni tudsz.
A 7-es teljesen más sztorit írt le. Nem a mostanit. Lusta nép a magyar, nem gondolkozik, nem abba fektet energiát, ami kéne. Elhiszi amit megrágva, megemésztve elé dobnak. Ez nagy baj.
13.
Sajnos igen, igy nem alkalmas az eletre.
Ertelmiseg mar nincs Magyarorszagon.
Szolgalelkuek, lustak, meg a droidok maradtak. Tisztelet a kivetelnek.
"Lusta nép a magyar, nem gondolkozik, nem abba fektet energiát, ami kéne."
A német lustább.
Német lustább?
😂😂
Nem lustább. Kiváló szervezōk, agyukat használják.
De tudom, a napszámos gondolkodású Magyarországon, aki megszakad a munkában agyhalott létére, az a becsülendō.
Németek legalább okosan optimalizálnak.
Többet ésszel, mint erōvel.
"Nekem az a véleményem, hogy a legjobb felkészítés ellenére is előfordulhat ilyesmi néha. Nem lehet mindig, minden másodpercben mindenre felkészülten lenni. Ha meg keményebben lépne fel mindenkivel szemben a rendőrség akkor meg az lenne a baj, sivalkodnának a népek a neten."
Engem is elszomorít ez a mai rendőrgyilkosság, de attól még, hogy szomorú, századrangú probléma ez az egy rendőrgyilkosság az országban.
De komolyan kérdezem, 3 rendőr nem tud harcképtelenné tenni egy embert? Ha meg van bilincselve, és figyelnek rá, nem olyan könnyű előkapni egy kést és jól megszúrni valamelyiküket, sőt, kábé lehetetlen.
Magyarázza már meg valaki, hogy bilincsben hogyan lehet 1 másodperc alatt elővenni egy kést és 3 embert megszúrni, mert a rendőrök azért reagálnak is erre jó esetben gyorsan. De amúgy meg át kellett volna kutatni a zsebeit. Nem ismerem ezt az esetet igazán, de nehogy már 3 rendőr ne bírjon el egy emberrel a lépcsőházban, akinél nincs lőfegyver.
Ettől még az eset szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!