Hogyan kaphatnám vissza a régi életemet?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap sírok, hiányzik a 2005 és 2010 közötti időszak.
Ami most van az nagyon rossz.
Egyszerűen nem érzem jól magam.
2022. szept. 9. 10:13
1/17 anonim válasza:
Önsajnáltatáson és síráson kívül mit teszel azért, hogy jobb életed legyen? A múltat nem kaphatod vissza, a jelenből hozd ki a maximumot.
2/17 anonim válasza:
Több, mint 12 éve volt és most jutottál el oda, hogy talán tenni kéne valamit?....
3/17 anonim válasza:
Hm,mondjuk ha leínád, hogy neked miben volt jó az az időszak...
4/17 anonim válasza:
Nekem sikerült vissza kapnom a 2019-2020-as életemet. Úgy hogy újra felvettem a kapcsolatot egy bizonyos emberrel jól jártam mert azóta is ő az éltem része.
5/17 anonim válasza:
És mi a konkrét bajod, hogy nem érzed jól magad? Hány éves vagy?
Pszichésen minden rendben?
6/17 anonim válasza:
A kérdés az, milyen volt a "régi" és milyen most. Mi változott, illetve, ami változott, rajtad áll-e.
8/17 anonim válasza:
Bocs, tudnál segíteni, hogy mi történt akkor? Én már szinte semmire sem emlékszem.
9/17 anonim válasza:
Nekem is hiányzik Gyurcsány Ferenc.
10/17 anonim válasza:
Mi volt akkor?
Mi van most?
Miért érzem, hogy különösebben nem akarsz megoldást a kérdésedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!