Hogyan kaphatnám vissza a régi életemet?
Szinte minden nap sírok, hiányzik a 2005 és 2010 közötti időszak.
Ami most van az nagyon rossz.
Egyszerűen nem érzem jól magam.
Tehát megint egy rébuszkérdéssel van dolgunk?
Vagy csak sima ventillálás...?
Az volt akkor hogy akkor voltam gyerek.
Sokkal színesebbnek láttam a világot.
Iskolába jártam, a napok úgy teltek hogy mindig történt valami.
Most unalmasnak, semmilyennek, kilátástalannak látom a világot. Meg szeretnék fiatalabb lenni.
Jajj, Kérdező... Szerinted ez mással nem így van?
Úgy hívják, hogy felnőtté válás.
Kérdező, ezesetben hibás a kérdés.
"Hogy kaphatnám vissza.." - úgy hangzik, mintha elvesztetted volna. Pedig nem. Ott van az, csak begyöpösödtél.
Tény, hogy a felntt léttel jár egy halom felelősség, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet ugyanúgy izgalmas és színes életet élni. Sőt, ami azt illeti, sokkal nagyobb kalandokat is át lehet élni, tekintve, hogy a gyermekkori kalandok egy jelentős része csak fejben törétnt meg.
Pl utazz Afrikába, vagy a közel-keletre. Sógorom Jordániát nagyon dícséri, nagyon visszakívánkozik oda annyira szép és izgalmas volt. Mondjuk most épp Mexikóban van, a képek alapján az se kutya.
"Iskolába jártam, a napok úgy teltek hogy mindig történt valami."
Bocsi, a poénért, de most ez jutott eszembe hirtelen:
Menj egyetemre, vagy fősulira, tanulj tanárnak és mindennap járhatsz iskolába, ha csak erre vágysz. Az iskolában pedig mindig történik valami.
#12: és most hány éves vagy???
Kimaradt az életedből a felnőtté válás? Van valami mentális problémád is, vagy csak szimplán apátia?
Más örül, hogy önállóvá válik, saját döntéseket hozhat, és a saját kezébe veszi az életét...
Mit dolgozol? Mi a szakmád? Miért érzed céltalannak az életedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!