Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy kaphatnám vissza a régi...

Hogy kaphatnám vissza a régi énemet?

Figyelt kérdés
középsuliban és egyetemen is nagyon szorgalmas voltam, egésznap tudtam tanulni, nem tudom már mi motivált annyira. De egyszer csak elhatároztam magam egyetemen, hogy na most már szarok bele, így kiíratkoztam. Elkezdtem a napot lopni, egésznap FB, YT, GYIK. Jelenleg vállalkozó vagyok, de egy lusta dög vagyok, azóta se tért vissza régi énem. (3 éve) Egy videóban láttam, hogy önfegyelmet kell tanulnom. De szerintem én kiégtem egyetem alatt, és már menthetetlen vagyok. Szerintetek van még esélyem?
2022. szept. 8. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az oldalt pl. sztem érdemes abbahagyni, én is rájöttem. Tele van idétlen gyökér bohócokkal, akikre ráment sokszor nekem is egy napom, míg voltam olyan h.lye, hogy néhány végtelen buta büdös paraszttal vitatkoztam, akikből ömlött a szemét.

Szerintem próbálj meg minden felesleges tényezőt kizárni, és ha hiányoznának, ehelyett az időtöltés helyett kezdj el edzeni. Kis fekvőtámasz, felülések, guggolás, tolódzkodás, stb. Kondi se muszáj, csak otthoni edzés, már ettől jobban érzed magad majd.

Olvass könyveket olyan témában, amik építenek, akár gazdasági, akár pszichológiai. Ha tudatosan beosztod az idődet, és eltervezed a napodat pontosan, belekalkulálva váratlan helyzeteket is, viszont tartva a ritmust, jó lesz idővel, csak az elején nehéz.

2022. szept. 8. 16:41
 2/6 A kérdező kommentje:
hú ez nagyon jó ötlet. :)
2022. szept. 8. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

Az első válaszoló egy pszichopata barom, aki a bitcoin bűvöletében él és képes privátban abuzálni, ha megkérdezed mi a kriptok gazdasági alapja.

Én is egy lusta ember vagyok, de arra rájöttem, hogy az egyetemet be kell fejeznem, akármi történik. A helyedben én így tennék. Befejezném és akkor tiéd a világ, legalábbis ahhoz képest, amit most csinálsz.

2022. szept. 8. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem értem, hogy lehetsz vállalkozó ilyen hozzáállással. Bár mondjuk lehet veszteséges vagy, azt nem nehéz összehozni.
2022. szept. 8. 21:11
 5/6 A kérdező kommentje:
uhh, visszamenni egyetemre nagyon hülyeség lenne, soha nem dolgoznék benne.
2022. szept. 8. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fú, de magamra ismertem... Én is vállalkozó vagyok (egyéni), de annyira nulla a motivációm mostanra, hogy sírni tudnék magamtól. Mindent az utolsó utáni pillanatban állok neki megcsinálni, bármennyire is megfogadom, hogy nem így lesz, meló helyett folyton összevissza olvasgatok minden szart, aztán határidő előtt persze kapkodok meg anyázok. És az a vicc, hogy így is működik az egész, csak magamat szivatom állandóan, ezért próbálok én is valami megoldást találni.

Az első válaszoló szerintem tényleg jó tippeket adott, egyszer már sikerült egy időre lejönnöm innen, meg a Facebookról, és akkor valóban jobban ment, de mindig csak időszakos a siker, és jönnek a szarabb időszakok, amikor nagyon nincs kedvem, és visszaesek. De élni meg valamiből kell, szóval végül megcsinálom a melót, de mindig kapkodva-kínlódva. Évek óta nem tudok rájönni, mi motiválna tartósan.

2022. szept. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!