Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrgyilkos valóban rosszabb...

Rendőrgyilkos valóban rosszabbul járna az igazságügyi elmegyógyintézetben mint a börtönben?

Figyelt kérdés
Azt mondják sokkal rosszabb mint a börtön az állapota is rosszabb a helynek tele van elmebeteggel, állandóan szedálják az embert és társai..
2023. jan. 21. 19:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

ez a kombináció kit üt ki?

nekem napi 45mg mirzaten megy 5mg frontinnal 10mg scippa és 2mg rivo,és ezer éve szedem azért írom így le részletesen mert ha ott dolgoztál talán ismered ezeket.És igy élem a normális életem amiket leírtal a Haloperidol mondjuk tényleg nem játékszer de ezzel a kombóval meg egy jól eső szedáltságban is tartja az embert

2023. jan. 21. 22:01
 12/23 árokpart ***** válasza:
61%
Nem rosszabb némelyik megyei kórház pszichiátriai osztályánál is jobb. : [link]
2023. jan. 21. 22:02
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
de a 92 éves nagyanyám is haloperidolt szedett
2023. jan. 21. 22:07
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Van különbség az injekció és a tabletta között,más a felszívódás.

És testsúlyarányosan kapják.

Amit otthon kapsz, az kB. úgy aránylik hozzá, mint a tiktakk az igazi gyógyszerhez.

Akit eddig láttam, az csak feküdt órákig. Ha délután 2-kor kapott valaki, az még vacsorára se jött le.

De már 10 éve nem dolgozom egészségügyben, nem tudom pontosan az adagokat.

2023. jan. 21. 22:41
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként ha ezer éve szeded, akkor hozzá is vagy szokva, meg be is van állítva jól.

Úgy más.

És vedd hozzá, hogy ők is szedik a normál gyógyszereiket, ez alap.

Kanállal a szájukba teszik, kapnak vizet, és megnézik, hogy lenyelte-e.

Haloperidol agresszív rohamokra van. Van, aki okos, és szól, hogy ideges, kér, van, aki kibukik, és aztán kap.

De utána csend van, elég hamar.

Hosszú órákig csend, néha kis dudorászás, zümmögés.

Semmi egyéb.

(a szer fő hatóanyaga is a haldol, a többi kísérő.)

2023. jan. 21. 22:52
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

haloperidol a hatóanyag és butirefonon származék.

szerintem ez egy lájtos kombó ezerszer rosszabakat irogatnak fel naponta(Risperidon,olanzapine,ketilept,leponex)

2023. jan. 21. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
azt persze gondolom hogy ha injekciós formában belém tolnak egy litert a testsúlyom 10szeresét vagy mit tudom én mennyit kiüt
2023. jan. 21. 22:59
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

amúgy kössz a videót aki linkelte megnéztem hát ha valóban idekerül finoman szólva se a közege lesz

Ez csak simán egy koxos drogos aki pörgetve volt szteroidok által plusz napok óta fent van,ha igaz a hír hogy előtte levo nap meg hajnalban a szolnoki bázison 7rendőr intézgetett vele szembe és akkor pozitiv volt a gyors teszt metamfetaminre meg speedre akkor az még másnap is ment nem is értem hogy engedtek ki akkor h tisztul ki az ejszaka egy atdrogozott ejszaka utan masnapra,nem valoszinu hogy megálllt tehat napok ota fent volt automatikusan jon hozza deperszonalizacio,téveszmék szóval ezek meg a szteroidok és keész.A csávo nem Imei s sittre vágják.

2023. jan. 21. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:
61%

Wow.

Csak úgy könnyedén leírtam, hogy Nospa kell mellé, hogy ne haljon bele a delikvens, (a gyakori mellékhatások is halálosak) de neked ez egy lájtos kombó.

Az igen.

2023. jan. 21. 23:26
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
hogy halna mar bele a haloperidolba mennyibe?mennyiket tolnak nekik?
2023. jan. 21. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!