Valóban ilyen képzetlen rendőreink vannak?
Az én férjem ugyan katona, többen is azok a családban rendőrökkel is dolgoznak ugye évek óta rendszeresen, illetve baráti körben is vannak rendőrök.
Egészen egyszerűen nagyon son esetben “félnek” fegyvert használni, nehogy még ők üssék meg a bokájukat. Sok esetben csak a szerencsén múlik, hogy nem történik tragédia. Most nem volt szerencséjük.
Sokan utálják a rendőröket, nyilván van előnye is annak, hogy már nem a rendőr az isten világ van, de ennek ilyen ára is van. Gyakran a jogszabályok miatt nem tudnak mit tenni (mentem a rendőrségre, de elhajtottak, semmi se történt stb) vagy emiatt, hogy mi van, ha használja a fegyvert, aztán megüti a bokáját és inkább nem használja…
Egyébként láttam egyszer egy cikket, egy zavart fenyegetőző férfiról, akit a tek vitt el. A közelünkben történt. Tele volt a komment fal gúnyolódó hozzászólásokkal. Az egyik képen volt egy kétágú villa-szerű dolog, amivel a falhoz szorították az ürgét. Annak nem volt esélye ilyesmire. És azon gúnyolódott a sok okos, hogy ezek a retek rendőrök, ennyit nem tudnak megoldani, minek a tek. Ezért.
Ha meg lő a rendőr, ha rátérdel még meg is hurcolják az emberek is, meg utána kap a picsäjära, hogy hogy lehet így viselkedni.
Tessék. Rendőröknél óriási a hiány. 29 éves volt, a rendőrség jövője. És halott, mert visszatartja őket az intézkedéstől, hogy mi lesz a következmény.
Ez is értelmetlen halál volt a srác számára, bezzeg kutyaviadalt terrorelhárítás meg készenléti egységek vernek széjjel, és a tetten ért embereknél sok esetben semmi önvédelmi eszköz nem volt. De oda kell a "megerősített jelenlét" ahogyan a hajnali órákban is alvó cigányokat húznak ki az ágyból 5-en, aki még magához sem tért.
Az állam és a hivatalos szervek felelőtlensége ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!