Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ma volt az életem elsö igazolt...

Ma volt az életem elsö igazoltatása,gyalogosan történt,nem volt nàlam a személyim igy csak a tajkàrtyàmat tudtam oda adni,Orvostol jöttem,A nevem cimem elmondtam,azon a kütyün ök mit làtnak? Nem tudjàk meg ugye a bankszàmlàm a kodom meg ilyenek ugye?

Figyelt kérdés
Meg sose àllitottak meg szoval nem tudom miket làtnak ök a géppel

2022. nov. 22. 20:32
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Minek keresnének? Sikeres volt az igazoltatás,csak nem tudom hogy menyire lehet bizni bennük mert azért a bank kártyámon van elég sok pénz és nem tudom ahoz is hozá fértek e a rendörök az igazoltatás alatt,és olvastam mar rola hogy korruptak a sünik,meg orbán kezébe van akiröp köztudott hogy milliárdokat lopott
2022. nov. 26. 08:14
 32/35 anonim ***** válasza:
83%
Azt a marhasok pénzt ami pár tízezernél nem több ennyi ésszel, költsd pszichiáterre meg az általa felírt gyogyszerekre.
2022. nov. 26. 08:18
 33/35 A kérdező kommentje:
Majdnem 200 ezer van rajta
2022. nov. 26. 08:29
 34/35 anonim ***** válasza:

Amindenit. Abból még a végén éhen se döglesz talán.

(Kérdező, visszatérve: a rendőr egy igazoltatás során nem látja a banki adataid, mivel a rendőr tök más nyilvántartásokhoz fér hozzá, aminek köze nincs a bankokhoz. Ha a feje tetejére áll és pörögni kezd, akkor sem. Ezt sikerült azóta megérteni?)

2022. nov. 26. 10:03
 35/35 A kérdező kommentje:
Akkor rendben megnyugodtam
2022. nov. 26. 10:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!