Ma volt az életem elsö igazoltatása,gyalogosan történt,nem volt nàlam a személyim igy csak a tajkàrtyàmat tudtam oda adni,Orvostol jöttem,A nevem cimem elmondtam,azon a kütyün ök mit làtnak? Nem tudjàk meg ugye a bankszàmlàm a kodom meg ilyenek ugye?
Figyelt kérdés
Meg sose àllitottak meg szoval nem tudom miket làtnak ök a géppel2022. nov. 22. 20:32
21/35 anonim válasza:
Ahogy már korábban is válaszolta valaki: sima személypriónál alapjáraton személyi igazolványod adatai, körözési nyilvántartás, amit néz a rendőr.
A fényképed pedig (hacsak nem kamu adatot diktáltál be) a döglött lőtéri kutyát sem érdekli.
Ennyi, remélem megnyugodtál.
22/35 A kérdező kommentje:
Nem kamut diktáltam be mert mikor oda adtam a taj kártyám meg ,szoba elmondtam a nevem lakcimem anyám nevét,akkor utána engedett tovább,csak nem tudom ezek alapján milyen adatomhoz fért hozzá
2022. nov. 23. 08:57
23/35 anonim válasza:
Ah ez tenyleg hulye. Hagyjátok. 5 ember pfázta már el.
24/35 anonim válasza:
Mondom akkor nézik a fényképet a gépen, ha felmerül a gyanú hogy hamis a bediktált adat.
Senki nem mondta, hogy te hamisat mondtál be, általánosságban írtam, ez nem jött át??
25/35 A kérdező kommentje:
Ja értem
2022. nov. 23. 17:15
26/35 Kései Sirató válasza:
Te a rendőrségtől félsz? Ők üldözik a bűnözőket, nem ők a bűnözők.
27/35 anonim válasza:
A kérdező mindentől fél. Egy paranoid szerencsétlenke.
28/35 A kérdező kommentje:
A rendörség az orbán kezébe.van és ami orbán kezébe van az lophat
2022. nov. 25. 16:23
29/35 anonim válasza:
Akinek pedig nincs akváriuma, az b*uzi.
(Ismered a viccet)
30/35 anonim válasza:
Hallod kérdező. Mostmár megleszel keresve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!