Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki lesz itt a hibás? (bővebben...

Ki lesz itt a hibás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma amikor jöttem haza a suliból láttam hogy egy gyereket elgázol egy autó.. A gyerek nem zebrán ment át, hanem az úton. Amennyi vér volt körülötte nem hiszem hogy túléli. Az autóst fogják hibáztatni?
2010. szept. 28. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Letöltendőt sose kapna ilyenért, de felfüggesztettet kaphat...
2010. szept. 28. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány éves gyerek volt?
2010. szept. 29. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:

az autós lesz a hibás mert a kisgyerektől nem várható el hogy körültekintő legyen egy felnőtt gépjárművezetőtől viszont a kresz megköveteli a nagyfokú körültekintést

a szabálytalankodókat sem szabad elütni, még az olyan baleset elhárítása érdekében is mindent meg kell tenni amit nem a vezető okoz

ha tanulni akarsz az esetből és emlékezni fogsz a vérre, halld saját esetem: kissrác kiugrott anyuka mellől a zebrára a tömegből (beljebb álltak) én meg kikerültem mert csúszós úton nem lehet fékezni (egyébként is féktávon belül volt) és kikerültem mert figyelni szoktam a tükröket és tudtam hogy ha jön is mellettem vki egy-két kocsiajtót megér egy gyerek élete. ja és a figyelgetés mellett nem úgy közlekedek mintha a megengedett legnagyobb sebesség a kötelező legkisebb lenne...

2010. okt. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!