Ki lesz itt a hibás? (bővebben lent)
az autós lesz a hibás mert a kisgyerektől nem várható el hogy körültekintő legyen egy felnőtt gépjárművezetőtől viszont a kresz megköveteli a nagyfokú körültekintést
a szabálytalankodókat sem szabad elütni, még az olyan baleset elhárítása érdekében is mindent meg kell tenni amit nem a vezető okoz
ha tanulni akarsz az esetből és emlékezni fogsz a vérre, halld saját esetem: kissrác kiugrott anyuka mellől a zebrára a tömegből (beljebb álltak) én meg kikerültem mert csúszós úton nem lehet fékezni (egyébként is féktávon belül volt) és kikerültem mert figyelni szoktam a tükröket és tudtam hogy ha jön is mellettem vki egy-két kocsiajtót megér egy gyerek élete. ja és a figyelgetés mellett nem úgy közlekedek mintha a megengedett legnagyobb sebesség a kötelező legkisebb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!