Magyarországon azért is előzetesbe teszek valakit, ha úgy gondolják szabadlábon hagyása esetén a rendőrökön bosszút állna, mert meggyanúsították?
Elakadt a szavam?
Mitől?
A makogásodtól?
Egyszerűen azt kellene megértésed, hogy nem másokhoz képest kell törvénytisztelőnek lenni.
Ez nem olyan, hogy "ahhoz képest".
A belső morális iránytű, ami belőled teljesen hiányzik, azt mondaná, hogy én tükörbe akarok nézni, és akkor se lopok, ha a lehetőség tálcán kínálkozik.
Nem vagy se több, se kevesebb, mint az, akit pl. több milliós sikkasztás miatt ítélnek el.
Neki több lehetősége volt.
Gondolom még irigykedsz is.
Gyanítom, hogy azért zavar a rendőrség kiemelt figyelme, mert lopnál te még, ha nem félnél, hogy lebuksz.
Nem javultál te meg, csak megszűntek a lehetőségek.
De! Attól, hogy te kevesebbet loptál mint mások, még nem vagy kevésbé gerinctelen alak, mint a többi tolvaj.
Csak ügyetlenebb.
Emiatt még nem érsz többet.
Na, de ha a gyűjtőbe kerülsz, küldök neked rúzst.
Biztos értékelnék a rabtársak, ha kicsíped magad, mielőtt oboázol.
Látod?
Az én szívem sincs jégből.
Vazelint küldjél inkább. 🤣
Mostmár nem lopok.
Előzetes letartóztatásom előtt tavaly tavasszal nagy pénzekkel járkáltam, 500-800 ezer forint volt a pénztárcámban. 888.165 forintot fovlaltak le tőlem mikor elkaptak a mecsetből való lopás miatt. Őrízetbe vettek és az őrízet idelye alatt egyesítették a poffice ügyhöz, hogy 13 rb. lopás legyen, legyen benne vétségi/bűntetti elkövetési mód, bűntettiből is min. 2, hogy üzletszerű legyen, és így mivel a vétségi is üzletszerű, töbszörös halmazat miatt legyen mivel letartóztatni, hisz ìgy 4 év 6 hó a max bünti amit ki lehet szabni és a szökés fennáll. Ezért tartóztattak le.
Amióta kintvagyok (2022. 01. 13. óta), azóta nem követtem el bűncselekményt, ezt a rendőrök is tudják, mert a pénztárcámban mindig látják, hogy csak pár száz forint van, volt, hogy 200 forint, volt, hogy 5 ezer, ami nem nagy pénz, szóval azóta icipici összegeket látnak nálam, tudják lehet, hogy nem lopok, csak azt a tudatot keltik bennem, hogy én higyjem azt, hogy ők azt hiszik, hogy én lopkodok még most is.
Ha én rendőr lennék, nem csak a táskádat nézném át, de a cipődet, ruhádat is, biztos ami biztos.
És gyanítom azért nem lopsz, mert ennyire a sarkadban vannak.
De mindegy is, mert a csabai ügy még mindig ott van, szemtanúkkal, előélettel, mindennel.
Te vagy a beadványos/fellebbezős bolond, nem én.
Én bízom a bíró bölcsességében.
Egyébként ha megírnád az igazi, teljes nevedet, TÉNYLEG küldenék neked csomagot a börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!