Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Békéscsabai ügyembe 10-én...

A Békéscsabai ügyembe 10-én tárgyaláson a bíróságon meg fogják tudni, hogy ma meggyanusítottak egy másik ügyben?

Figyelt kérdés

Nos ma csörög a telefon és beidézett a városi kapitányságról egy nyomozó, aki egy "sátor lopás" ügyben tanúként hallgatott ki még februárba.

Szerdára idézett, de az nekem nem jó, közöltem ma is betudok menni, amire mondta, hogy megoldható ma is csak délután 13 órára, mert ugye délelőtt hívott. Bementem és közölte velem, hogy megalapozottan gyanusítható vagyok azzal, hogy 2019. 07. 23-án 22 óra körüli időben az xy nevű rendezvény melletti kempingben a nálam lévő és bírtokomban lévő késsel több sátrat felvágtam és az egyikből eltulajdonítottam egy pénztárcát benne iratokkal és 25 ezer forint készpénzzel. Mondta a sértett nevét is. Azt mondta, hogy a sértett rövid idő múlva az iratai egy bokorban feltalálásra kerűltek, azonban az üres tárca és a pénz nem kerűlt feltalálásra.

A gyanusítást megértettem. A vallomást megtagadtam, ellene panaszt tettem, mert a közölt cselekményt nem követtem el. Mást az üggyel kapcsolatban elmondani nem kívántam és nem is tudtam.

A nyomozó közölte, hogy felhívja a figyelmem, hogy a vallomás megtagadása nem akadálya az eljárásnak. Majd rabosítás volt és sajnos gyanusitotti pozícióba kerültem. Azt is közölte, hogy kirendelt védőm lesz, mert az ügyészség kéri és kb egy-két héten belűl folytatólagosan ki leszek hallgatva mégegyszer, majd hív. Akkor már ott lesz a kirendelt védő.

Nekem viszont nem kell kirendelt védő, mert van egy ügyvéd, akit már többször megkerestem, vele ugye nagyon őszinte voltam és ismeri a sátras ügyet és ő mondta, hogy ha meggyanusitanak mit kell mondani. Majd őt keresem.

Lényeg.

Dec 10-én mennem kell Csabára tárgyslásra vádlottként, amiben egy 8 évig terjedő bűncselekménnyel vádolnak.

Az érdekelne engem, hogy ott Békéscsabán tudni fogják az ügyész, bíró, hogy közbe Debrecenben meg lettem gyanusítva vagy azzal már nem foglalkoznak, nem néznek utána?

Mert a bíró kérdezni fogja, hogy a legutolsó tárgyalás óta van-e változás, az, ha van köteles vagyok mondani, ha nincs, akkor pedig nincs, azt kell mondani. Azonban azt, hogy Debrecenbe gyanusitott lettem, nem vagyok köteles közölni.

Csak normális válaszokat kérnék.

2020. nov. 23. 20:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Levike szappanopera, újabb epizód... :)))
2020. nov. 23. 20:40
 2/24 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy etgyesítik a két ügyet.
2020. nov. 23. 20:41
 3/24 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj egy ügyvéddel.
2020. nov. 23. 20:47
 4/24 anonim ***** válasza:

Elobb utobb minden a helyere kerul drága levike.

Kérdem én kedves kérdezők, hogy ezzel a sok szrall miért minket traktál az ügyvédje helyett?

2020. nov. 23. 21:10
 5/24 anonim ***** válasza:
Más kérdésekben meg ügyvédnek adod ki magadat te szerencsétlen
2020. nov. 23. 21:11
 6/24 anonim ***** válasza:

5: ja-ja, és osztja az észt, jogászkodik....

:-DDD

2020. nov. 23. 21:15
 7/24 anonim ***** válasza:
Levike.
2020. nov. 23. 21:40
 8/24 A kérdező kommentje:

Ó hát szt engem nem érdekel, hogy +1 gyanúsítás lett ma.

Azt mondta a nyomozó, hogy ha meghatalmazott ügyvédet viszek, szóljak, mert lemondja a kirendeltet. A védő résztvétele kötelező, mert az ügyész azt mondta, hogy ha nem hatalmazok meg, akkor rendelnek ki. De csak azért rendel ki a hatóság, mert a betegségem miatt, ami nem súlyos. Csak ezért. Ezért minek?

Amúgy nem érdekel, mert lehetek egyszerre akár 5× is gyanusított, az nem egyenlő a bűnösséggel.

A Csabai üggyel meg nem egyesítik laikus válaszolók, mert az rég bírói szakba van. Most vannak a tárgyalások, itt meg most lettem gyanusított.

2020. nov. 23. 22:56
 9/24 anonim ***** válasza:

Igen, tudni fogja a bíróság. Lásd Be. 342. § (11) bekezdés

Erről vádlott nem tartozik számot adni, a bíróság ezt nem veheti figyelembe büntetéskiszabási körülményként.

AZ EURÓPAI UNIÓ ALAPJOGI CHARTÁJA

48. cikk

Az ártatlanság vélelme és a védelemhez való jog

(1) Minden gyanúsított személyt mindaddig ártatlannak kell vélelmezni, amíg bűnösségét a törvénynek megfelelően meg nem állapították.

2020. nov. 24. 05:31
 10/24 A kérdező kommentje:

De fogják mondani nekem?

Mert égni fog a p...ámrol a bőr ott előttük.

De honnan tudnák, mikor ők már nem nyomoznak semmiben?

Csak abban az ügyben kaparásznak ami ott van nekik az a rablás vádam.

Emiatt lehet haza se enged a bíró, hanem letartóztatásba tesz?

2020. nov. 24. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!