Magyarországon azért is előzetesbe teszek valakit, ha úgy gondolják szabadlábon hagyása esetén a rendőrökön bosszút állna, mert meggyanúsították?
Hová fajul az igazságszolgáltatás!
Más ügyed nincs?
Nézd.
az ügyészség vádiratban meg előkészítőn is 1 év 6 hó börtönt indítványozott beismerés, tárgyalásról lemondás esetén. Ilyenkor a bíró nem szabhat ki súlyosabbat mint amit az ügyész indítványozott a fent leírtak szerint. Beismertem, lemondtam a tárgyalásról és a bíró végzéssel, elfogadta majd ítéletet hozott, az ügyészi indítvánnyal egyező 1 év 6 hót. Az ügyész elfogadta, én és a védőm fellebbeztünk enyhítésért. Szabadlábra kerültem.
A főügyészség indítványozta a törvényszéknek mint másodfokú bíróságnak, hogy hagyja helyben az 1 év 6 hónapot. Én és a védőm enyhítést indítványoztuk, azt is, hogy esetleg kitöltött legyen.
Hárman tettúnk indítványt, az ügyész, én és a védő. Mivel.az ügyész egyedül volt, mi meg az ügyésszel szemben ketten, így kettő az egy ellen.
Egyértelmü, hogy az erősebb oldal indítványát, kérését teljesítette a 2. fokú bíró, mert mi ketten voltunk az egy ügyésszel szemben.
Szomorú vagyok.
Ez minden. A békéscsababi dolog hogy áll?
Nocsak. Én csak annyit tudok róla, hogy "az nem én voltam."
Mi is történt?
Ah, köszi.
Azt hittem ez az az ügy, amiért elég volt a 8 hónap ücsörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!