Magyarországon azért is előzetesbe teszek valakit, ha úgy gondolják szabadlábon hagyása esetén a rendőrökön bosszút állna, mert meggyanúsították?
#19 A debreceni poffice ügybe ültem 8 és felet.
A rablás bűntett és más bűncselekmény miatg első fokon 2 év 3 hónapra ítelt a Békéscsabai járásbíróság. Az ügyész hosszabb tartamú a középmértéket jobban közelítő börtön miatt fellebbezett, én meg felmentésért, az ügyvédem is felmentésért másodsorban enyhítésért fellebbeztünk.
Az ügy jelenleg a Gyulai Törvényszéken van.
A főügyész indítványozta a hoszabb börtönbüntetést és az elsőfokú ítélet indokolásában az szerepel, hogy rablás történt ugyan, de nem volt olyan kiemelt súlyú, mert a spray lefújását követően képes volt visszatartani az illető és nem volt a gázspray fújás lenyűgöző.
A főügyész szerint viszont a gázspray fújás lenyűgöző volt, mert egy óra hosszáig nem nagyon látott a sértett, utalt arra, hogy az elsőfokú bíróság hibásan állapította meg, hogy a lefújt sértett tartóztatott fel, ugyanis nem a lefújt sértett tartóztatott fel, hanem a lefújt sértett kiabálására -miszerint azt kiabálta, hogy "Segítség! Valamivel lefújtak".- két az edzőterembe éppen akkor érkező sportoló tartotta vissza a vádlottat.
A többi tényállast hibátlanul alkalmazta az elsőfokú bíróság-kiemelte a főügyész.
A Gyulai törvényszék mint másodfokú bíróság nyilvános űlést tartott, azonban nem volt jogerős ítélet, mert az elsőfokú bíróság hibázott, hogy a lefújt sértett tartott vissza, pedig nem, hanem a két akkor érkező sportoló, és a két akkor érkező sportlót a másodfokú bíróság is meg szeretné hallgatni ezért tárgyalásra utalta az ügyet, ami gondolom most ősszel lesz, még nem jött idézés.
Amúgy tényleg a két akkor érkező sportoló tartott vissza, az edző meg kijött és leütött, aztán bejjebb rángatott és ott agyba főbe vert.
A 2. fokú nyilvános űlésen nem volt ott az ügyész, azonban tárgyaláson kötelező megjelennie.
EZT A BÉKÉSCSABAI ÜGYET NEM KÖVETTEM EL!!!!!!!!
Aha.
"Amúgy tényleg a két akkor érkező sportoló tartott vissza...".
Most akkor tényleg ők tartottak vissza, vagy el sem követted.
Mert ez úgy hangzik beismerted.
Aztán az is érdekes, hogy a két sportoló, az edző, és a sértett, (aki előtte még látott) mind csak úgy rád fogja.
Pont rád.
Mocskos kis tolvaj vagy, Levike, és nem leplezed jól.
Azt a verést pedig gondolom nevelő célzattal kaptad, kár, hogy nem találkoztál hamarabb az edzővel.
Én meg remélem minimum a.mnnyit ad mert egy ilyen rablásért ennyi jár.
Bent meg mész a 12 fős zárkába. Aztán az lesz mint a bebukottakba.
Hol van 12 fős zárka?
Debrecenben amit láttam a max 11 személyes, azok is dolgozók a konyhán.
Tiszalökön rengeteg 1 személyes van.
Na látod. Akkor ismered hol van 12 fős zárka.
Remélem oda kerülsz.
Mondjuk 8 évre, mert az 5, 5 év tényleg őrültség lenne.
A férjem mentőtiszt.
Utálja, ha valamiért be kell mennie a Csillagba. (Szeged)
Azt mesélte, hogy görbített fogú villát, meg mindenfélét nyelnek le a rabok, csak hogy egy kórházi látogatás erejéig kijöhessenek.
És akkor a verekedésekről nem is beszéltünk.
Szóval sok szerencsét, remélem más rablókkal tesznek össze. Aza te fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!