Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Magyarországon azért is...

Magyarországon azért is előzetesbe teszek valakit, ha úgy gondolják szabadlábon hagyása esetén a rendőrökön bosszút állna, mert meggyanúsították?

Figyelt kérdés
Igaz ez v nem?

2022. aug. 17. 20:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

#19 A debreceni poffice ügybe ültem 8 és felet.

A rablás bűntett és más bűncselekmény miatg első fokon 2 év 3 hónapra ítelt a Békéscsabai járásbíróság. Az ügyész hosszabb tartamú a középmértéket jobban közelítő börtön miatt fellebbezett, én meg felmentésért, az ügyvédem is felmentésért másodsorban enyhítésért fellebbeztünk.

Az ügy jelenleg a Gyulai Törvényszéken van.

A főügyész indítványozta a hoszabb börtönbüntetést és az elsőfokú ítélet indokolásában az szerepel, hogy rablás történt ugyan, de nem volt olyan kiemelt súlyú, mert a spray lefújását követően képes volt visszatartani az illető és nem volt a gázspray fújás lenyűgöző.

A főügyész szerint viszont a gázspray fújás lenyűgöző volt, mert egy óra hosszáig nem nagyon látott a sértett, utalt arra, hogy az elsőfokú bíróság hibásan állapította meg, hogy a lefújt sértett tartóztatott fel, ugyanis nem a lefújt sértett tartóztatott fel, hanem a lefújt sértett kiabálására -miszerint azt kiabálta, hogy "Segítség! Valamivel lefújtak".- két az edzőterembe éppen akkor érkező sportoló tartotta vissza a vádlottat.

A többi tényállast hibátlanul alkalmazta az elsőfokú bíróság-kiemelte a főügyész.

A Gyulai törvényszék mint másodfokú bíróság nyilvános űlést tartott, azonban nem volt jogerős ítélet, mert az elsőfokú bíróság hibázott, hogy a lefújt sértett tartott vissza, pedig nem, hanem a két akkor érkező sportoló, és a két akkor érkező sportlót a másodfokú bíróság is meg szeretné hallgatni ezért tárgyalásra utalta az ügyet, ami gondolom most ősszel lesz, még nem jött idézés.

Amúgy tényleg a két akkor érkező sportoló tartott vissza, az edző meg kijött és leütött, aztán bejjebb rángatott és ott agyba főbe vert.

A 2. fokú nyilvános űlésen nem volt ott az ügyész, azonban tárgyaláson kötelező megjelennie.

EZT A BÉKÉSCSABAI ÜGYET NEM KÖVETTEM EL!!!!!!!!

2022. aug. 19. 11:20
 22/59 anonim ***** válasza:
De elkövetted. Bíróság komondta
2022. aug. 19. 12:04
 23/59 anonim ***** válasza:

Aha.

"Amúgy tényleg a két akkor érkező sportoló tartott vissza...".

Most akkor tényleg ők tartottak vissza, vagy el sem követted.

Mert ez úgy hangzik beismerted.

Aztán az is érdekes, hogy a két sportoló, az edző, és a sértett, (aki előtte még látott) mind csak úgy rád fogja.

Pont rád.

Mocskos kis tolvaj vagy, Levike, és nem leplezed jól.

Azt a verést pedig gondolom nevelő célzattal kaptad, kár, hogy nem találkoztál hamarabb az edzővel.

2022. aug. 19. 13:15
 24/59 A kérdező kommentje:
A bűncselekmény 2-10 évig terjedő szab vesztés, halmazatban egy lopassal együtt, a középmérték 6 év. Az ügyész súlyosítást kért a középmértékhez jobban közelítő börtönt, azonban kifejtette azt is, hogy a középmérték alatti büntetés is elegendő. Mi lesz, ha a bíró 5 és fél évet ad? Az is a közèpmérték alatti. Remélem nem őrül meg a bíró...
2022. aug. 19. 18:43
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Én meg remélem minimum a.mnnyit ad mert egy ilyen rablásért ennyi jár.

Bent meg mész a 12 fős zárkába. Aztán az lesz mint a bebukottakba.

2022. aug. 19. 19:38
 26/59 A kérdező kommentje:

Hol van 12 fős zárka?

Debrecenben amit láttam a max 11 személyes, azok is dolgozók a konyhán.

Tiszalökön rengeteg 1 személyes van.

2022. aug. 19. 20:13
 27/59 anonim ***** válasza:
2022. aug. 19. 20:14
 28/59 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣 Azt a kérdést linkelted be, amit én tettem fel. Hát már elolvastam, hisz én írtam. Ez jó.🤣🤣🤣🤣
2022. aug. 19. 20:17
 29/59 anonim ***** válasza:

Na látod. Akkor ismered hol van 12 fős zárka.

Remélem oda kerülsz.

Mondjuk 8 évre, mert az 5, 5 év tényleg őrültség lenne.

2022. aug. 19. 20:19
 30/59 anonim ***** válasza:

A férjem mentőtiszt.

Utálja, ha valamiért be kell mennie a Csillagba. (Szeged)

Azt mesélte, hogy görbített fogú villát, meg mindenfélét nyelnek le a rabok, csak hogy egy kórházi látogatás erejéig kijöhessenek.

És akkor a verekedésekről nem is beszéltünk.

Szóval sok szerencsét, remélem más rablókkal tesznek össze. Aza te fajtád.

2022. aug. 19. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!