Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tegnap voltam tüdőszürésen,és...

Tegnap voltam tüdőszürésen,és elöttem volt egy. Utcánkban lako ember,aki ellen elfogato parancsot adtak ki,körözik lopás miatt,hogy hogy nem jelentette a korház a rendőrségnek?

Figyelt kérdés
A police .hu n is fent van a korozesi listan

2022. jan. 22. 08:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
27%
Mesélhetsz még, ha nem unod. Pont így szokták a fotelharcosok. Odakinn meg gyáván elsunnyognak ha valamit látnak, nehogy bajuk essen. Ahogy a kérdező is... Neki csak egy telefon lett volna... Még azt se merte.
2022. jan. 22. 09:53
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem besúgás egy körözött személyt (főleg hogy tudta hogy az) jelenteni. Majd ha később nem lop, hanem rabol, biztosan jó érzés lehet neki is, hogy megelőzhette volna. De nyílván nem fontos a közbiztonság és az, hogy az ilyenek eltakarodjanak a társadalomból. :/
2022. jan. 22. 09:55
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

#22-nek:

Összetévesztettél a máltai szeretet-szolgálattal!

Elfelejtetted megkérdezni, hogy érdekel -e engem, ha később csinál valamit?

Mindenki saját magáért felelős.

Egy nővel erőszakoskodót is csak azért csapkodnék meg, mert ne egy gyengébbel legyen bátor! De ha csak kikapná a kezéből a táskát, akkor hadd fusson. A csaj meg így járt. Nem pályázom tiszteletbeli rendőr címre. XD

2022. jan. 22. 10:02
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem akartam belekeveredni,sajnos en nem vagyok olyan nagy darab ferfi,meg hata mogott voltam tudoszuresre jelentkezve ha elvonultam volna felhivni a rendorseget akor megtudja,es nem akartam azt hogy ha kijon megverjen vagy a cimboraivval veressen meg.fizikumilag nem vagyok tul eros hogy verekedjek,en azt vartam hogy majd a korhaz felhivja,azt hittem van osze kotettes a korhaz es a rendorseg kozott
2022. jan. 22. 10:18
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
A kórházak olyat jelentenek, mint például a barátomnál, hogy lőtt seb kezelésére jelentkezett.
2022. jan. 22. 10:38
 26/40 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon elmaradott magyarország
2022. jan. 22. 10:46
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Neked vannak téveszméid az amerikai kórházakról. Ott sincs több kötelezettségük mint jelenteni a lőtt, szúrt sebet: vagyis az esetleges bűncselekmény gyanút.
2022. jan. 22. 11:25
 28/40 kovpet ***** válasza:
100%

11: "Ha te felismerted, neked lett volna kötelességed jelenteni."

Jogilag nincs ilyen kötelezettség ilyen esetben.

2022. jan. 23. 19:21
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem volt kedvem megkockaztatni hogy megtudja en voltam
2022. jan. 23. 19:44
 30/40 anonim ***** válasza:
Addig oké is kérdező: de akkor ne pattogj hogy más se csinálta meg, amit te se mertél.
2022. jan. 23. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!