Tegnap voltam tüdőszürésen,és elöttem volt egy. Utcánkban lako ember,aki ellen elfogato parancsot adtak ki,körözik lopás miatt,hogy hogy nem jelentette a korház a rendőrségnek?
Figyelt kérdés
A police .hu n is fent van a korozesi listan2022. jan. 22. 08:25
1/40 anonim válasza:
Te miért nem jelentetted ha tudtál róla????
2/40 anonim válasza:
Azért mert az egészségügyi intézményekben nem futattják át a körözöttek listáját a kezelésre vagy vizsgálatra érkezők névsorával.
3/40 A kérdező kommentje:
De akkor megtudta volna em b
Vagyok,en ezt a korhaztol vartam volna el hogy jelentsék
2022. jan. 22. 08:41
5/40 anonim válasza:
de honnan tudták volna? nincs ilyen közös adatbázis.
6/40 A kérdező kommentje:
Az amerikai filmekben mindig ha bankrablas volt vagy gyilkossag es megsebesult a bunozo akkor a korhaz tudta
2022. jan. 22. 08:47
7/40 anonim válasza:
Jó, ez nem egy film. Szal ha valami olyasmit követ majd el, légy büszke magadra, hogy te segíthettél volna megelőzni, de fostos voltál és nem mertél cselekedni.
8/40 anonim válasza:
Ne keverd össze az amerikai filmeket a magyarországi valósággal.
9/40 anonim válasza:
Alig van ember a kórházakban a feladatokra, honnan lenne idejük, energiájuk a körözési toplistát figyelni?
10/40 anonim válasza:
Nem egy tömeggyilkosról beszélünk, akivel tele lenne az összes hírcstorna. A kórházi dolgozók honnan tudták volna, hogy körözik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!