Tegnap voltam tüdőszürésen,és elöttem volt egy. Utcánkban lako ember,aki ellen elfogato parancsot adtak ki,körözik lopás miatt,hogy hogy nem jelentette a korház a rendőrségnek?
A kórháznak fogalma sincs róla, hogy kit köröznek.
Egyet értek vele hogy nem jelentetted.
Én már megtanultam hogy csak a saját dolgommal foglalkozzam. És ez nem félelem mint egyesek hiszik (legalábbis részemről), hanem óvatosság.
Amíg valaki az én érdekeimet vagy jogaimat nem sérti, addig magasról teszek rá hogy kicsoda, és mit csinál.
De ezt ajánlatos velem szemben is betartani.
#15-nek:
Bár nem tartozom neked semmiféle magyarázattal, de azért megteszem.
Beavatkoznék, ha kellene szájba csapkodnám kicsit, de ha a csajnak semmi baja nem lenne, akkor lexarnám a sünöket. Azokat még az ijen b'rmoknál is jobban rühellem.
Bocs, figyelmetlen voltam:
ilyen.
#18-nak:
Fotelharcos? XD
Az életem tizedrésze elég lenne neked egy teljes életre.
Attól, hogy nem vagyok besúgó az nem egyenlő azzal, hogy végignézném, ahogy a szemem láttára vernek szét valakit.
(Jó, az igaz, hogy fegyveres emberrel nem állnék le emberkedni, de lehetőségeimhez mérten igyekeznék tenni valamit)
Egy lopást meg egy erőszakos bűncselekményt ne vegyél már egy lapon.
(én vagyok a másik aki azt írta, hogy nem jelentené fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!