A rendőrség foglalkozik 3 és fél hete történt koccal bizonyíték hiányában? SOS!!! Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már 2 kérdést is kiírtam az ügyemmel kapcsolatban, légyszi legalább azokat a kommenteket olvassátok el, amiket én írtam. Íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11304316..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11295069..
Azóta annyi történt, hogy ma reggel voltam bent a munkahelyemen és azt mondta a főnököm, hogyha nem rendezem a kárt akkor a srác csütörtökön feljelent. Az eset 2021.08.09.-én délelőtt történt tehát csütörtökön már 3 és fél hetes lesz. Segítsetek légyszi mert nagyon fontos!!! A 2 kérdésben az én kommenteim mindent elmondanak, de főleg az első kérdés!
2021. aug. 31. 11:18
51/158 anonim válasza:
45: ezen logika alapján ha én elviszek fizetés nélkül egy kiflit a boltból az nem lopás, mivel kis értékű, de ha mondjuk egy telefont viszek el, az már az?
52/158 A kérdező kommentje:
A kérdésemre válaszoljatok légyszíves! Mindenféle bizonyíték és minden további nélkül mi bajom származhat ebből az egészből 3 és fél hét után?🤔
2021. szept. 1. 08:55
53/158 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nincs bizonyíték se tanú?
Persze, az egész utca üres volt se egy autó se egy gyalogos de te mégis neki tudtál menni az Audinak
54/158 A kérdező kommentje:
#51 ha nincs bizonyíték a kifli lopására vagyis nem látta senki és kamerafelvétel sincs akkor nem bizonyítható, hogy abból a boltból lopták a kiflit. Egyébként "árokpart" miért beszélne hülyeségeket?🤔
2021. szept. 1. 09:01
55/158 A kérdező kommentje:
#48 a balesethez nem kell személyi sérülés. De amit ti itt össze próbáltok hordani az én megfélemlítésemre - cserbenhagyás - na ahhoz már kellene személyi sérülés. DE AZ NEM TÖRTÉNT!!! Nincs itt semmilyen féle cserbenhagyás, lelépés, stb mivel az Audis hamarabb hagyta el még a félreállás helyszínét is és én mentem el utána.
2021. szept. 1. 09:04
56/158 A kérdező kommentje:
#53 onnan, hogy ott voltam. Egyedül.1 simson motoros bácsi volt mögöttem, de amint mi összeértünk ő kikerült minket és tovább hajtott. Azt szerintem az Audis srac nem is látta. És azt meg honnan tudná az Audis srác, hogy akkor éppen kik sétáltak a környéken, vagy kik vezettek azokat az autókat, amik a magasabb rendű úton haladtak, azaz amire mi is fordultunk rá? Elárulom: senkit sem tudunk.
2021. szept. 1. 09:22
57/158 anonim válasza:
Nem tudnak vele mit kezdeni, én sajnos a károsult voltam. Ha ott helyben nem áll meg és nem hív rendőrt felvenni a jegyzőkönyvet akkor olyan mintha meg se történt volna. Hogy tudja bizonyítani, hogy te voltál és nem 2 perccel később valaki más? sehogy. Nálam a pali aki okozta a kárt annyit mondott, igen szemtanú? Na akkor mi meg 4-en voltunk a kocsiba, hívok 3 embert...De ha rendőrt hívott, ahogy azt kell akkor lehet belőle bajod.
58/158 A kérdező kommentje:
Na így van #57 énis ugyanígy látom és ugyanígy gondolom ezt az egészet, mint te! Köszönöm szépen a válaszod! És azzal meg mi a helyzet hogy lefotózta az autóm orrát és talán énis látszódok a képen?🤔
2021. szept. 1. 11:07
59/158 A kérdező kommentje:
Nem hívott rendőrt mint leírtam már sokszor!!! Olvasd el ez a kérdés és a másik 2 kérdés alatt legalább az én komnentjeimet!
2021. szept. 1. 11:08
60/158 anonim válasza:
Ha nem hívott rendőrt, akkor utólag minek akarna feljelenteni? 🤷🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!