Fog foglalkozni egy olyan üggyel a rendőrség amihez nincs tárgyi bizonyítékom utána fognak nézni a dolognak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 13:45
1/7 anonim válasza:
Attól függ. Hivatalosan valószínűleg nyomoznak, de ha nincs semmi bizonyíték, hamar lezárják. Kérdés, hogy ők tudnak-e szerezni bizonyítékot nyomozás útján.
2/7 anonim válasza:
Egyet mondok, a szar rágalmazásoddal nem fognak foglalkozni :D
3/7 anonim válasza:
Utolsó, azt a kèrdèst èn írtam ki ès kussoljá, Neked sem esne jól, ha egyik este az otthonodban rád rontana 2 ismerősöd azzal, hogy Őket berántották az utcáról ès 100 èves videókat mutogatnának rólad meg üzengetnènek, hogy lecsukatnak!
Gondold át miket írogatsz, Te majom!
Ez a dolog már 5 ève zajlik ès nevetsèges az egèsz!
4/7 anonim válasza:
Na akkor lassan be is csukhatnának szegedi gyerek.
6/7 anonim válasza:
Sajnos nem lehet manapság bízni az igazságszolgáltatásban! Engem és még pár embert átvert egy csaló, féreg! Eladott egy autót, amit nem lehetett átírni, azt mondta, hogy vigyem vissza és visszaadja a pénzem. 450000 ft-ból visszaadott 80-at! Azt mondta, hogy 2 nap múlva visszaadja a többi pénzt. Az autót otthagytam és fel is jelentettem! Mint kiderült, ugyan azt az autót elöttem is és miután visszavittem, utánam is eladta a jól bevált módszerrel! A legszebb az egészben, hogy szembesítésnél mindent elismert.!A Rendőrség és az Ügyészség, bűncselekmény hiányában lezárta az ügyet! Erről ennyit.
7/7 anonim válasza:
Jól is tette 6! Így nem lehet autót venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!