Miért hiszünk még abban, hogy a rendőrök minket védenek, amikor bizonyíték is van már rá, hogy a rendőrök fosztják ki a kis üzleteket és fogják rá a tüntetőkre?
Szolgálunk és védünk...
A biztonsági kamerás felvételen jól látszik, ahogy a rendőrök a garázda randalírozókhoz hasonló módon berontanak egy kis boltba, majd ott törni-zúzni és fosztogatni kezdenek. Mert nekik lehet. A végén meg persze majd ráfogják, hogy szélsőséges tüntetők voltak. Az emberek meg elhiszik. Mint ahogy minden hasonlót is, hiszen most már bevett gyakorlat, hogy a békés tüntetők közé beépített embereket szerveznek, akik elkezdenek randalírozni, kirakatokat törni stb, így aztán az embereknek már nem lesznek szimpatikusak a tüntetők eredeti céljai sem. Már azon sem lepődünk meg, hogy rendszeresek azok a felvételek is, amikor ártatlan embereket kezdenek el ütni verni minden ok nélkül.
De most már mindez szintet lépett, maguk a rendőrök fosztogatnak.
Tényleg ilyen világot akarunk, mindent el kell viselnünk tőlük?
Tudom, hogy "M"-el kezdődik, de ez MEXIKÓ-ban történt...
Mondjuk úgy, hogy kérdező húzzon Mexikóba a rendőrgyalázó, hazug posztjával együtt!
Kilépünk az unióból mert én vagyok Magyarország!!
Üdvözlettel
Viktor apátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!