Miért csinál a rendőr mégtöbb munkát magának, ha egyértelmű a bizonyíték?
2019 nyáron elkövettem valamit egy rendezvényen. Rendősrégi ügy van, majd 2020.februárban tanúként hallgattak ki, melyen előadtam, hogy ott voltam a bűncselekmény estéjén.
2020 májusba jött levél, hogy alapos a gyanú, hogy én loptam onnan.
2020 novemberben idéztek, meg is gyanúsítottak, tagadtam majd később az elmeorvosnak mondtam, hogy igen elkövettem. Majd folytatólagosan is mondtam a nyomozónak h elkövettem.
Legutóbb utoljára kihallgattak és köölték, hogy be is fejezi a nyomozást.
Egy példányt adtak a nyomozati anyagból, melyet elolvatsam és épp ma is olvasgattam és a nyomozó eljárás vége felé lekérte a cellainformációt a mobilszolgáltatómtól, mekyet megkapott és egy feljegyzést is írt, hogy a trlefonszámom elemzése is azt mutatja, hogy a bűncselekmény estéjén közel voltam a hegyszínen, mert a Debreceni Borbíró téri toronyra csatlakozott fel a mobilom, melyet aznap este internetezésre használtam.
Ha már egyértmű volt, hogy ott voltam, meg elmondtam, hogy elkövettem, nem elég bizonyiték ez?
Miért kérte még a cellainfót? Magánagy csinált plusz papirmunkát.
Levike, te aki oly képzett vagy a büntetőjogban, pont te nem tudod, hogy egy vallomást bármikor visszalehet vonni...
Ahogy az elején kamuztál, úgy a tárgyaláson is kamuzhatsz...Ezt akarta elkerülni a nyomozó!
A magyar jogban a beismerő vallomás nem teljes bizonyító erő, simán védhetsz vele mást is...
A másik meg, nem vagy egy furmányos tolvaj, ha a saját mobiloddal mentél lopni... ráadásul az elmeszakértői vizsgálaton beismerted :D
Utolsó.
Honnan tudod, hogy lopást követtem el.
Kérdésemben semmi lopást nem említettem csak bűncselekményt.
Levike...
"2020 májusba jött levél, hogy alapos a gyanú, hogy én loptam onnan."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!