A rendőrség foglalkozik 3 és fél hete történt koccal bizonyíték hiányában? SOS!!! Bővebben lent.
Már 2 kérdést is kiírtam az ügyemmel kapcsolatban, légyszi legalább azokat a kommenteket olvassátok el, amiket én írtam. Íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11304316..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11295069..
Azóta annyi történt, hogy ma reggel voltam bent a munkahelyemen és azt mondta a főnököm, hogyha nem rendezem a kárt akkor a srác csütörtökön feljelent. Az eset 2021.08.09.-én délelőtt történt tehát csütörtökön már 3 és fél hetes lesz. Segítsetek légyszi mert nagyon fontos!!! A 2 kérdésben az én kommenteim mindent elmondanak, de főleg az első kérdés!
Semmit nem tudsz, amíg a Rendőrség, Ügyészség meg nem keres. Vagy tanúként, vagy gyanúsítottként. Amíg nem gyanúsítanak meg hivatalosan semmivel, addig igazából nincs is hol és miért érdeklődnöd, mert részes em vagy az "ügynek".
Max ha ismered a másik felet, megkeresheted és érdeklődhetsz nála. De Ő sem köteles semmit mondani, csupán a jószándékára számíthatsz, hogy tájékoztat-e vagy sem.
De kicsit túlzónak érzem az izgulásod...
Engem 2021 közepén, egy sokkal nagyobb volumenű sztorival, és sokkal súlyosabb vádakkal jelentettek fel bosszúból (ua. én vagyok szuperhekker aki sértett minden adatát ellopta és tönkretette az életét :)). Még az ügyintézőt is én kerestem meg, a feljelentés után 4-5 hónappal. Kicsit csodálkozott is, hogy a még meg sem gyanúsított "gyanúsított" érdeklődik ÜGYSZÁMMAL. Nyilván egy kanyi információt sem adthatott ki. A feljelentés óta eltelt kb fél év. Azóta még csak tanúnak sem idéztek be (bár szerintem minimum ezért be fognak hívni tanúként).
Sőt megjegyezem, ha meg sem gyanúsítanak hivatalosan, és lezárják az ügyet, még értesítést sem fogsz kapni. Miről is értesítenének? Hogy az ügyben semmilyen szereplőként, semmilyen szereplő lettél?
Nyilván a szabálysértési eljárás más. De ott is csak akkor történik valami, ha egyáltalán indítanak ellened szabálysértési eljárást. De ott nincs klasszilus "nyomozás", ott gyorsan kiértesítenek. Ha ott sem történik ilyen, ott sem fogsz semmit kapni.
És mondom, már előtted 1000x elmondták. Semmit nem tudsz tenni, csak várni. Ha úgy érzed a másik feljelentett, akkor gyűjtögesd össze a saját bizonyítékaid (ha vannak). Esetleg keress meg egy ügyvédet, hátha az megnyugtat. De az ügyvédnek mindent úgy mondj el ahogy történt. És nem úgy haogy látni szeretnéd! Egy jó ügyvéd csak akkor tud segíteni, ha azt is elmondod, amit amúgy az anyukádnak sem mondanál el. Tehát ha bárhol is hibáztál egy kicsit is, azt is.
Bár szerintem ebben sz ügyben egy ügyvéd megkeresése most még tök pénzkidobás. De ha téged megnyugtat akkor érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!