Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség foglalkozik 3 és...

A rendőrség foglalkozik 3 és fél hete történt koccal bizonyíték hiányában? SOS!!! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Már 2 kérdést is kiírtam az ügyemmel kapcsolatban, légyszi legalább azokat a kommenteket olvassátok el, amiket én írtam. Íme:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11304316..

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11295069..

Azóta annyi történt, hogy ma reggel voltam bent a munkahelyemen és azt mondta a főnököm, hogyha nem rendezem a kárt akkor a srác csütörtökön feljelent. Az eset 2021.08.09.-én délelőtt történt tehát csütörtökön már 3 és fél hetes lesz. Segítsetek légyszi mert nagyon fontos!!! A 2 kérdésben az én kommenteim mindent elmondanak, de főleg az első kérdés!

2021. aug. 31. 11:18
 121/158 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2022. jan. 10. 09:22
 122/158 A kérdező kommentje:
Mit tudok tenni az ügyem érdekében?
2022. jan. 15. 20:56
 123/158 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz, amíg a Rendőrség, Ügyészség meg nem keres. Vagy tanúként, vagy gyanúsítottként. Amíg nem gyanúsítanak meg hivatalosan semmivel, addig igazából nincs is hol és miért érdeklődnöd, mert részes em vagy az "ügynek".

Max ha ismered a másik felet, megkeresheted és érdeklődhetsz nála. De Ő sem köteles semmit mondani, csupán a jószándékára számíthatsz, hogy tájékoztat-e vagy sem.

De kicsit túlzónak érzem az izgulásod...

Engem 2021 közepén, egy sokkal nagyobb volumenű sztorival, és sokkal súlyosabb vádakkal jelentettek fel bosszúból (ua. én vagyok szuperhekker aki sértett minden adatát ellopta és tönkretette az életét :)). Még az ügyintézőt is én kerestem meg, a feljelentés után 4-5 hónappal. Kicsit csodálkozott is, hogy a még meg sem gyanúsított "gyanúsított" érdeklődik ÜGYSZÁMMAL. Nyilván egy kanyi információt sem adthatott ki. A feljelentés óta eltelt kb fél év. Azóta még csak tanúnak sem idéztek be (bár szerintem minimum ezért be fognak hívni tanúként).

Sőt megjegyezem, ha meg sem gyanúsítanak hivatalosan, és lezárják az ügyet, még értesítést sem fogsz kapni. Miről is értesítenének? Hogy az ügyben semmilyen szereplőként, semmilyen szereplő lettél?

Nyilván a szabálysértési eljárás más. De ott is csak akkor történik valami, ha egyáltalán indítanak ellened szabálysértési eljárást. De ott nincs klasszilus "nyomozás", ott gyorsan kiértesítenek. Ha ott sem történik ilyen, ott sem fogsz semmit kapni.

És mondom, már előtted 1000x elmondták. Semmit nem tudsz tenni, csak várni. Ha úgy érzed a másik feljelentett, akkor gyűjtögesd össze a saját bizonyítékaid (ha vannak). Esetleg keress meg egy ügyvédet, hátha az megnyugtat. De az ügyvédnek mindent úgy mondj el ahogy történt. És nem úgy haogy látni szeretnéd! Egy jó ügyvéd csak akkor tud segíteni, ha azt is elmondod, amit amúgy az anyukádnak sem mondanál el. Tehát ha bárhol is hibáztál egy kicsit is, azt is.

Bár szerintem ebben sz ügyben egy ügyvéd megkeresése most még tök pénzkidobás. De ha téged megnyugtat akkor érdemes...

2022. jan. 15. 23:43
 124/158 A kérdező kommentje:
#123 köszönöm! Nem ismerem a másik félt, mint írtam már utálom! Az összes telefonszámot is letiltottam, amiről hívogatott. Szóval nála nem fogok érdeklődni az tutifix. Semmi bizonyítékom sincs. Ügyvédet nem akarok áhh az nagyon sok pénz lenne és nagyon korai is. Felesleges. De nem tudok megmyugodni sajnos... akkor.
2022. jan. 16. 09:18
 125/158 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes dolgok történnek! Mostanában szinte minden nap futárkodok itt és eléggé szoros összeköttetésben "állunk" a rendőrséggel. Majdnem minden nap több rendőr is jár be a vendégrészlegre ételt fogyasztani és elvitelre is sok rendőr jön be kajáért. És nagyon sok rendőr rendel a kapitányságra is, én szinte minden nap viszek az őrsre is kaját. És mindig az ominózus zöld Suzukival, és mindig a kapu előtt a portánál állok meg (egyébként a nyári ominózus napon is ugyanígy vittem az őrsre kaját) ja és az étterem főnökének - az én főnömnek is van rendőr ismerőse aki ott dolgozik. Tegnap este neki vittem kaját. Ja és előtte amikor rendelt hallottam és a főnököm jól elbeszélgetett vele ilyen általános dolgokról. És ami a lényeg: hogyha akartak volna, akkor már rég megfingattak volna.
2022. jan. 20. 08:27
 126/158 A kérdező kommentje:
Na végülis az egész ügy végére pont került. Fel sem voltam jelentve és már nem is lehetek, ugyanis is ma is azzal a zöld Suzukival dolgoztam és belém jöttek, totálra vágták az autót, kuka lett. Igaz, hogy a hátuljába, de akkor is. És helyszínelt a rendőrség, felvették a rendőrök az adataimat stb tehát ha fel lennék jelentve akkor kiderült volna szerintem.
2022. jan. 20. 23:03
 127/158 anonim ***** válasza:
Igy nem tud kiderülni, továbbra is várnod kell hogy értesítsenek. A különbség annyi hogy mostmár csak a volt autód miatt, mert megint balesetet okoztál. Nem gondolkodtál még hogy biciklis futár leszel ?
2022. jan. 21. 03:40
 128/158 A kérdező kommentje:
Nem az én autóm volt fogd már fel!!! Céges autó!!! És milyen balesetet okoztam te elmebeteg fogyatékos 1 részeg b*rom vágódott belém... azt sem tudod, hogy hány éves korodban születtél de azért kitalálsz mindent magadtól...
2022. jan. 21. 07:53
 129/158 A kérdező kommentje:
Na szóval valaki valami ötlet?
2022. jan. 26. 19:14
 130/158 anonim ***** válasza:
Még várnid kell.
2022. jan. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!