Tényleg elvehetik a jogsimat, vagy milyen büntetésre számíthatok hogyha történt egy koccanás és nem ismerem el a hibámat? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Már lassan egy hete történt. Ételfutárként dolgoztam céges autóval aznap. Satuzott előttem egy audis én pedig nem tudtam teljesen megállni és kb 20-al neki gurultam. Egyik autón sem látszik semmi sérülés. A festék jött le kicsit az audi lökhárítójáról. 18 éves fiú volt az audival. Nem hívtunk rendőrt. Betétlap stb semmi. Egyikünk sem ismerte el a hibát. Kiszálltunk megnéztük az autókat aztán mind2en tovább mentünk. Valahonnan megtudta a számomat. Még aznap jópárszor felhívott és rendesen megfenyegetett. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. Lefotózta az elejét a suzukinak amivel voltam rendszámmal mintha én mentem volna neki. De ez már az eset után félreállva egy buszmegállóban. Hogyan tudnám megúszni ezt az ügyet hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal amin lehet hogy én is látszódok valamennyire. Azóta kiderült hogy az étterem ahol futárként dolgoztam aznap a főnök lányának az osztálytársa a 18 éves audid fiú. Segítsetek légyszi! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?Bármire kíváncsiak vagytok mindent szívesen leírok még amit tudok.2021. aug. 14. 23:19
171/186 A kérdező kommentje:
De én nem kaptam semmit sem. Semmilyen papírt, levelet, határozatot, idézést, végzést, stb semmit sem!!! Akkor???
2021. dec. 31. 13:07
172/186 anonim válasza:
Ettől még lehetett állampolgári bejelentés, ha volt akkor azt biztosan nyilvántartásba vették.
Ha pl. 2021.08.09-én volt a koccanás, akkor 2022.02.09. az utolsó nap amikor még a rendőrség szabálysértési eljárást indíthat ellened, ezt az eljárást 2023.08.09-ig kell lezárniuk határozattal.
173/186 A kérdező kommentje:
Na végre 1 tisztán érthető és világos válasz. Nagyon szépen köszönöm!!! Te rendőr vagy?
2021. dec. 31. 14:20
174/186 anonim válasza:
Szívesen. Nem vagyok/voltam rendőr. Igazságügyi alkalmazotti szolgálati jogviszonyban dolgoztam pár évet igazságügyi szakértői intézménynél.
175/186 A kérdező kommentje:
Értem. Na és akkor mikortól nyugodhatok meg teljesen?
2021. dec. 31. 18:21
176/186 A kérdező kommentje:
Mikortól lehetek teljesen nyugodt?????
2022. jan. 8. 17:33
177/186 A kérdező kommentje:
Mit tudok tenni?
2022. jan. 15. 20:36
178/186 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes dolgok történnek! Mostanában szinte minden nap futárkodok itt és eléggé szoros összeköttetésben "állunk" a rendőrséggel. Majdnem minden nap több rendőr is jár be a vendégrészlegre ételt fogyasztani és elvitelre is sok rendőr jön be kajáért. És nagyon sok rendőr rendel a kapitányságra is, én szinte minden nap viszek az őrsre is kaját. És mindig az ominózus zöld Suzukival, és mindig a kapu előtt a portánál állok meg (egyébként a nyári ominózus napon is ugyanígy vittem az őrsre kaját) ja és az étterem főnökének - az én főnömnek is van rendőr ismerőse aki ott dolgozik. Tegnap este neki vittem kaját. Ja és előtte amikor rendelt hallottam és a főnököm jól elbeszélgetett vele ilyen általános dolgokról. És ami a lényeg: hogyha akartak volna, akkor már rég megfingattak volna.
2022. jan. 20. 08:25
179/186 A kérdező kommentje:
Na végülis az egész ügy végére pont került. Fel sem voltam jelentve és már nem is lehetek, ugyanis is ma is azzal a zöld Suzukival dolgoztam és belém jöttek, totálra vágták az autót, kuka lett. Igaz, hogy a hátuljába, de akkor is. És helyszínelt a rendőrség, felvették a rendőrök az adataimat stb tehát ha fel lennék jelentve akkor kiderült volna szerintem.
2022. jan. 20. 23:04
180/186 A kérdező kommentje:
Na szóval mi a dolog magyarázata??
2022. febr. 5. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!