Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg elvehetik a jogsimat,...

Tényleg elvehetik a jogsimat, vagy milyen büntetésre számíthatok hogyha történt egy koccanás és nem ismerem el a hibámat? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Már lassan egy hete történt. Ételfutárként dolgoztam céges autóval aznap. Satuzott előttem egy audis én pedig nem tudtam teljesen megállni és kb 20-al neki gurultam. Egyik autón sem látszik semmi sérülés. A festék jött le kicsit az audi lökhárítójáról. 18 éves fiú volt az audival. Nem hívtunk rendőrt. Betétlap stb semmi. Egyikünk sem ismerte el a hibát. Kiszálltunk megnéztük az autókat aztán mind2en tovább mentünk. Valahonnan megtudta a számomat. Még aznap jópárszor felhívott és rendesen megfenyegetett. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. Lefotózta az elejét a suzukinak amivel voltam rendszámmal mintha én mentem volna neki. De ez már az eset után félreállva egy buszmegállóban. Hogyan tudnám megúszni ezt az ügyet hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal amin lehet hogy én is látszódok valamennyire. Azóta kiderült hogy az étterem ahol futárként dolgoztam aznap a főnök lányának az osztálytársa a 18 éves audid fiú. Segítsetek légyszi! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?Bármire kíváncsiak vagytok mindent szívesen leírok még amit tudok.

2021. aug. 14. 23:19
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/186 A kérdező kommentje:
De most komolyan segítsetek már légyszi! Nekem nagyon fontos ennek az ügynek minden apró részlete, hogy mik történhetnek! Minden porszem számít! És tegyük fel, hogy tegnap feljelentett. Akkor én arról mikor és hogyan fogok értesülni?🤔 És hogyha ah egész csak fenyegetés volt, nem is ment a rendőrségre és feleslegesen aggódok?🤔 Tényleg mindent mondjatok már el, ami tudnivaló az ügynek a lefolyásáról.
2021. szept. 3. 15:36
 102/186 anonim ***** válasza:
82%

Mondom, feladtam. Futom itt az üres köröket hiába mondok neked bármit.

Majd meglátod szia.

2021. szept. 3. 21:58
 103/186 A kérdező kommentje:

1. Nem csak tőled várok választ.

2. Mit adsz fel és miért?🤔

2021. szept. 3. 22:05
 104/186 anonim ***** válasza:
82%
Mert hiába már a századik válasznál tartunk te nem érted. Majd megérted 👋👋
2021. szept. 3. 22:07
 105/186 A kérdező kommentje:
Én mindent értek. Te nem érted a kérdésemet. Hogy mire vagyok kíváncsi. Nem tudod értelmezni.
2021. szept. 3. 22:10
 106/186 anonim ***** válasza:
82%
Neki koccantál de nem csináltál semmit. Ok szia.
2021. szept. 3. 22:58
 107/186 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezed hogy elvehetik-e, mi mondjuk hogy igen.

Megkérdezed hogy miért, elmondjuk hogy miért.

És nem érted. Mégis ki magyarázza neked hogy meg értsd a Szűz Mária?

Olvasd vissza az utolsó 25 választ abban benne van minden.

2021. szept. 3. 23:01
 108/186 anonim ***** válasza:
82%
81-es válasz pl. Ha nem vagy értelmi fogyatékos abból megkapod a választ.
2021. szept. 3. 23:04
 109/186 A kérdező kommentje:
#108 elmondtam már, hogy a #81 nem helytálló! Nincs mit tagadni mikor semmit sem vétkeztem. Ott lett volna a srácnál a lehetőség a rendőr hívására, a betétlapra is. Ő egyikkel sem élt. Egyből lelépett. Akkor miről is beszélünk?🤔 3 és fél hét után neki hirtelen eszébe jut?🤔
2021. szept. 4. 10:39
 110/186 anonim ***** válasza:
91%
Iszonyú egyszerű a dolog. Festékmintát vesznek az audiról meg a szuziról. Ha az audin ott lesz a szuziról származó festékrészecske (tök mindegy, hányszor esett az eső, koccanásnál összegyógyulnak a festékrészecskék, nem szedi le az eső a keveréket), akkor volt koccanás. Ha volt, akkor a te hibád, mert nem tartottad a követési távolságot. Pénzbírság lesz + ki kell fizetni a javítást. Ha feljelentett, akkor kapni fogsz egy levelet, amiben beidéznek meghallgatásra. Ott nem ajánlom a hazugságot, mert hamis tanúzásért nem cukorkát osztogatnak.
2021. szept. 5. 15:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!