Tényleg elvehetik a jogsimat, vagy milyen büntetésre számíthatok hogyha történt egy koccanás és nem ismerem el a hibámat? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Már lassan egy hete történt. Ételfutárként dolgoztam céges autóval aznap. Satuzott előttem egy audis én pedig nem tudtam teljesen megállni és kb 20-al neki gurultam. Egyik autón sem látszik semmi sérülés. A festék jött le kicsit az audi lökhárítójáról. 18 éves fiú volt az audival. Nem hívtunk rendőrt. Betétlap stb semmi. Egyikünk sem ismerte el a hibát. Kiszálltunk megnéztük az autókat aztán mind2en tovább mentünk. Valahonnan megtudta a számomat. Még aznap jópárszor felhívott és rendesen megfenyegetett. Állítólag már volt a rendőrségen és felvették az adataimat a rendőrök. Én letiltottam az ő telefonszámat de errefel hívott másik számról. Lefotózta az elejét a suzukinak amivel voltam rendszámmal mintha én mentem volna neki. De ez már az eset után félreállva egy buszmegállóban. Hogyan tudnám megúszni ezt az ügyet hogyha semmit sem csináltam? Semmi bizonyítéka nincs ellenem, egyedül 1 fotó a zöld suzuki elejéről a rendszámmal amin lehet hogy én is látszódok valamennyire. Azóta kiderült hogy az étterem ahol futárként dolgoztam aznap a főnök lányának az osztálytársa a 18 éves audid fiú. Segítsetek légyszi! Bizonyíték hiányában mit tud csinálni a srác?Bármire kíváncsiak vagytok mindent szívesen leírok még amit tudok.2021. aug. 14. 23:19
111/186 anonim válasza:
#110 Ezt mondtuk neki, de nem érti, egyre csak azt hajtogatja hogy ő nem csinált semmit
112/186 A kérdező kommentje:
Nem hamis tanúzás az igazság elmondása szerintem. De akkor mit tudok tenni az ügyem érdekében?🤔
2021. szept. 5. 15:48
113/186 anonim válasza:
Most már semmit. Jó kisfiú leszel és vársz.
114/186 anonim válasza:
Csak vársz amit megjön a levél, vagy nem.
115/186 A kérdező kommentje:
De meddig jöhet a levél? Nem akarok várni tudni akarom hogy mi a helyzet!!!
2021. szept. 5. 16:58
116/186 anonim válasza:
3 hónap is lehet. Nekem anno ennyi volt.
117/186 A kérdező kommentje:
Mi volt 3 hónap?🤔 Különben is lassan már 1 hónapos a történet.
2021. szept. 5. 21:45
118/186 anonim válasza:
Mire megjött a papír, hogy mehetek tanúvallomást tenni. A feljelentéstől számítva kb. ennyi idő telt el, mire behívtak.
119/186 A kérdező kommentje:
Értem. Az jó sok idő. De nekem is jöhet még 3 hónap múlva is? Úgy, hogy lassan már 1 hónapos a sztori?🤔
2021. szept. 6. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!