Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ügyvédem miért nem adja ki...

Az ügyvédem miért nem adja ki azt, hogy a haragosaimnak milyen ügyei vannak?

Figyelt kérdés

Háborúban állok egy szegedi társasággal már évek óta, egyszer elnáspágoltam őket a Bíróságon, de nem tanultak belőle, azóta is zaklatnak...

A védő ügyvédem egy és ugyanaz a velem folytatott ügyekben már több mint 3 éve...

Ez egy olyasfajta társaság akik bárkibe belekötnek, basáskodnak mások felett, több más emberrel is konfliktusuk van és súlyosabb ügyeik vannak mint az a pár xaros zaklatási ügyem velük... Egy ügyről tudok, egyik rálőtt a másikra kamu pisztollyal, de ezt is csak azért tudom, mert országos visszhangja volt...

Az ügyvédem pontosan tudja milyen ügyeik vannak, de nem adja ki, mindig azt mondja, hogy nem kell tudnom...

Pedig felhasználhatnám ellenük, ez pedig Neki is jó lenne, akkor miért nem mondja el??

2021. jún. 11. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A zaklatáson nincs mit értelmezni. Aki bsztatja a másikat az zaklatás (csak hogy te is értsd)

Itt is zaklatod az embereket, hát akkor szegeden mit művelhetsz!

2021. jún. 13. 15:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Itt is Ti kötöttetek belém...

Mit művelek Szegeden?? Be se járok Szegedre, munkahelyet is inkább a másik irányba kerestem. A szegediek azaz pontosabban ez a cigány társaság és sleppje zargat folyamatosan!

Az ottani rendőrök meg adják alá a lovat, a jogszabályok rugalmas értelmezésével!

Ennyi a történet, nem az amit Te itt leírkálsz...

2021. jún. 13. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!