Telefonbetyárkodásért rendőrség?
Figyelt kérdés
Kb. 50-szer csengettem két hónap alatt, abból 3-szor vette fel kb., nem szóltam bele. Bevittek érte.2021. febr. 1. 19:42
11/18 anonim válasza:
10: Persze. A normális ember ilyet nem csinál. Gondolom azt hitte, hogy nem fog lebukni. :). De izgalmas volt úgy emlékszem. :D Kivonult az egész állomány, kutyákkal, mindenkivel. :D
12/18 anonim válasza:
9.:És ez a nemnormális,már bocsánat,de tényleg az.Szóval nem lett volna könnyebb ha csak egyszerűen nem megy be aznap?Jesszusom,én is sok értelmetlen dolgot megcsináltam fiatalként,de én alkohol vagy drog hatása alatt,sose józanul.
13/18 anonim válasza:
Valakiket nem lehet megérteni. Ahogy mondtam, szerintem az ilyen emberek nem számítanak arra, hogy lebuknak. A tolvaj se számít erre, azért is is csinálja.
14/18 anonim válasza:
11.:Hát már bocs,de akkor te se voltál 100-as,ha te ezt izgalmasnak élted meg.
15/18 anonim válasza:
13.:Egy hülye tolvaj nem,egy okos tolvaj igen,minden lehetőséget figyelembe vesz,legelőször azt,hogy lefog bukni,és ebből kiindulva kezdi el kivitelezni a tervét,hogy elkerülje a lebukáshoz vezető minden legapróbb cselekedetét is.
16/18 anonim válasza:
Rossz szám volt megadva, persze...
17/18 anonim válasza:
Tehát ötvenszer felhívtad, de háromszor felvette, te akkor nem szóltál semmit, aztán az 50. hívás után rájöttél, hogy rossz számot hívtál? Ahha. Kérlek, mesélj még.
18/18 anonim válasza:
Engem is zaklattak mert telefonon, de én egyszerűen letiltottam a számát az azonosítatlan hívásokkal együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!