A Rend Őrei mikor fogják elkezdeni az Ezoterikus bűncselekményeket is vizsgálni? nem csak a normál fizikális bűncselekményeket is?
Itt van, a linkben egy ember, aki nyilatkozik olyan dolgokról ami az elmúlt évtizedekben is jelentősen működött csendben az ezoterikus körökben, itt Magyarországon is.Valóban működik, valóban teszik ezeket a dolgokat.
Nem egy gyilkosság is sejthető belőle. Mikor fognak felállítani egy csoportot, hogy ezekre is oda legyen figyelve? Mikor fognak felébredni a Rend Őrei, akiknek az a feladatuk, hogy a bűncselekmények ne maradjanak büntetlenül?
https://www.youtube.com/watch?v=x71WkZNJzeA
23 Figyelj csak, ezt az előadást, amit most itt nyújtasz, nyugodtan megtarthatod magadnak, mert semmi másra nem mész itt, hogy a szavahihetőségemet aláásd. Erre megy ki a játékod.
A probléma veled ott van, hogy senki nem kérte, hogy nekem higyj, egyetlen szóval nem mondtam, nem kértem.
Ellenben elég érdekes a tevékenységed:D Ezt hívják számomra: öngólnak.
Hiszen veled ellentétben én ha hallok valamit, sosem vétózom, ha érdekel a téma utána megyek, de egy ismeretlen emberről-ha nem mentem utána a témának, és nem magam bizonyítottam be az ellenkezőjét, sosem akrom hiteltelennek, és betegnek beállítani.
Kettőnk között "csak" ennyi a különbség.
24 Majd ha ez a csoport a Rendőrségen megalakul.. Nem kell már hozzá nekem magánnyomozó, mert amit akartam azt kiderítettem.
A tények viszont makacs dolgok.
Mit akarok aláásni, a szavahihetőségedet??? Fel kell világosítsalak: neked nincs olyanod.
Megnéztél pár videót a neten, és mivel a kritikai gondolkodás nem jellemez téged, nem tudod a valóságot megkülönböztetni a fikciótól. Attól viszont, hogy a szubjektív valóságodat leellenőrizd (egyéb, kiegészítő infót szerezz annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság) elzárkózol. Nehéz lehet neked betegségtudat nélkül. Van bármilyen orvostól papírod, hogy normális vagy?
28 Befejezted az előadásodat?
Vedd észre:
az írásoddal pontosan az én beszédemet igazolod. Te saját magad:D
Az Egészség kategória Mentális egészség alketegóriájába belinkeltem a kérdésedet, hátha valamelyik válaszoló hozzásegít téged ahhoz, hogy megfelelő kezelést kapj. Reméljük, a tüneteid útba igazítják őket, hogy neked dokit találjunk.
Gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!