A Rend Őrei mikor fogják elkezdeni az Ezoterikus bűncselekményeket is vizsgálni? nem csak a normál fizikális bűncselekményeket is?
Itt van, a linkben egy ember, aki nyilatkozik olyan dolgokról ami az elmúlt évtizedekben is jelentősen működött csendben az ezoterikus körökben, itt Magyarországon is.Valóban működik, valóban teszik ezeket a dolgokat.
Nem egy gyilkosság is sejthető belőle. Mikor fognak felállítani egy csoportot, hogy ezekre is oda legyen figyelve? Mikor fognak felébredni a Rend Őrei, akiknek az a feladatuk, hogy a bűncselekmények ne maradjanak büntetlenül?
https://www.youtube.com/watch?v=x71WkZNJzeA
14 Nem hinném, hogy segítője lennék annak, aki több mint 2 évtizede megállás nélkül próbálkozik elnémítani és nem csak engem..
De lelked rajta. Tőlem, azt hiszel amit akarsz, azt írsz amit akarsz.
És: Az vagyok számodra akinek látni akarsz.
Tehát még sincsenek bizonyítékaid. Miért nem evvel kezdted a kérdésedet, hogy: "Láttam egy rövid videót, és felültem neki. Képtelen vagyok a differenciált gondolkodásra, és amúgy is passzív-agresszív a kommunikációm." És hozzá tehettél volna egy szavazást:
1. tegyek feljelentést?
2. kezeltessem magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!