Hogy ítélitek meg a budapesti Bartók Béla utcai rendőri intézkedést?
Valamelyik nap egy fiatal nőt rányomtak az autóra egy kisebb szabálysértésért és kisebb súlyú bűncselekményért, videót készített valaki róla, ami felkerült netre és még a Debrecen hírei közt is itt van, idáig is eljutott. Nagy port kavarhatott.
Oké, hogy átment a piroson és bírság jár érte, valamint megrúgta a rendőrt és az bűncselekmény, de kultúráltan is eljárhattak volna a rendőrök.
Én teljesen elítélem, velem csinálták volna én ugyan nem rúgtam volna, mert az bűncselekmény, de védekeztem volna ami már nem ütközik törvénybe, valamint megpanaszoltam volna a rendőri intézkedést és országos lapba feltetettem volna. A szomszédomnak mutattam a videót, ő is elítéli, amikor látta a videót, azt mondta, hogy ha ő ott lett volna és látta volna, adott volna nekik, mármint a rendőröknek. Mondjuk akkor neki is baja lett volna jogilag.
Felháborító ahogy intézkedtek.
Hogy ítélitek meg, szerintetek helyes rendőri intézkedés volt az?
Aha. Tehát akinek már volt egy vakbélműtétje, és áttanulmányozta az anatómiaatlaszt + a sebészet tankönyvet, az már ért a műtétekhez.
:-D :-D
Nem.
De többet tud róla és, ha érdekli, elmegy tanulni, biztos könyebben levizsgázik mint aki csak kényszerből menne.
Függetlenűl témakörtől, szaktól.
#33, #40-nek: (kérdezőnek)
Tudod, akkor merülnek fel problémák ezzel a kamu dumáddal kapcsolatban, mármint hogy büntetett előéletű vagy, amikor ezt egy ténylegesen többszörösen büntetett előéletű valakinek akarod beadni.
Szerény személyemben egy ilyesvalakit tisztelhetsz!
Szomorú hogy azt hiszed hogy bármiféle presztízst ad az, ha bekamuzod hogy már voltál büntetve. Egy laikusban automatikusan vagy félelmet vagy ellenérzést váltasz ki, egy nem laikus pedig két-három mondatodat hallva kiröhög. XD
Ez semmilyen szempontból nem célra-vezető.
Ismét #33:
Megjegyzem még hogy aki tényleg vette a fáradtságot mint például én, és autodidakta módon beleásta magát a jogba ami egyébként hónapokat vett igénybe, az nem vét sem olyan fogalmazási, sem olyan helyesírási hibákat mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!