Mikor érti már meg a fidesz hogy Botka Lacit szeretjük Szegeden és hiába járatnának le nem járnak sikerrel? Pl. A legújabb hogy a migráns Bartók Csaba intézte el hogy ne a város kapja a pénzt nehogy Laci sikere legyen a zöld közlekedés fejlesztése.
Nem érdekel minket szegedieket, hogy pártkasszába és magánzsebekbe vándoroltak a SZEVIÉP ügy károsultjainak pénze. Mi szeretjük a lacikát. És nem fideSSSS!! rohagymefidesz!!
lacika 4 ever!!
A szeviépről épp a napokban posztolt Laci hogy kamuztuk lézer janival együtt. Szóval ezt már senki sem veszi be. Ezért is sült fel durván a kamu független Nemesi Palika.
Itt a cikk a buszokról.
egyébként ebből is látszik, hogy mennyire fogyatékos az egyszeri balos
mintha nem is az lenne a fontos, hogy környezetkímélő buszok járjanak, hanem az, hogy a lacika önkormányzata rendelje be
világos, laci nem tud lopni abból ami nem az ő kezén megy át
"Mikor érti már meg a fidesz hogy Botka Lacit szeretjük Szegeden és hiába járatnának le nem járnak sikerrel?"
"Járatnának"
Ez E/1, szövegkörnyezet alapján nekem úgy tűnik, hogy te vagy a Laci. Bár lehet csak én értek valamit félre. De én a járatnának le szövegrészt úgy mondanám, hogy hiába járatják le, nem járnak sikerrel, mert ugye nem magamról beszélek, hanem egy másik személyről.
Bár mondom lehet én értek valamit félre.
(Nem vagyok fideszes)
Persze, hát a szegedi nyuggereknek nem kell se harmadik híd, se nem lényeg, hogy a kocsik kerekeit kitörik a tavaly évvégén átadott utak, a SZEVIÉP ügy, a bírói mutyi, Botka semmittevése, csak hajrá Laci hiszen ő a vörös huszár.
A sok normális meg elment másik városba, mert Botka nem hoz ide cégeket, a Mercedes gyár is ide jött volna csak nem akartak kenőpénzt fizetni ezért elhúztak Kecskemétre ahol azóta a fizetések megnőttek elég szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!